Bu aralar bilinmeyen numaralardan çok fazla dolandırıcı mesajı geliyor.

Verilerimiz ortalıkta dolaşıyor yapacak bir şey yok :D

Ha bir de arayanlar var yerin dibine gömüp yolluyorum genelde.

Eki Görüntüle 64837
Bazıları da bu işi iyice profesyonelleştirmiş. Ön izlemede bile e-Devlet'in sitesini gösteriyor, ama bağlantıya tıkladığınızda sahte bir e-Devlet sayfası sizleri karşılıyor ve bilgilerinizi girince hesabınızı çalıyorlar, ödeme falan yapıyorlar. Ve bu mesaj Türkiye'de bayağı bir kişiye geldi. Yeşil forumda güvenilir mi diye konu açanlarda vardı.
Screenshot_2024-07-12-14-15-37-027_com.google.android.apps.messaging-edit.webp

Bazıları da bu işi iyice profesyonelleştirmiş. Ön izlemede bile e-Devlet'in sitesini gösteriyor, ama bağlantıya tıkladığınızda sahte bir e-Devlet sayfası sizleri karşılıyor ve bilgilerinizi girince hesabınızı çalıyorlar, ödeme falan yapıyorlar. Ve bu mesaj Türkiye'de bayağı bir kişiye geldi. Yeşil forumda güvenilir mi diye konu açanlarda vardı.Eki Görüntüle 64851
Koskoca e devlete bit.ly ile giren de dolandirilsin bir zahmet.

Bu mesaj bana da gönderdiler. Ben internetten sipariş vermem, arkadaşım mı verdi unuttu diye ona sordum dolandırıcıymış bunlar. Az daha linke tıklamak üzereydim.

Bu mesaj bana da gönderdiler. Ben internetten sipariş vermem, arkadaşım mı verdi unuttu diye ona sordum dolandırıcıymış bunlar. Az daha linke tıklamak üzereydim.
Linkten anladım ben direkt. Benim kargom Yurtiçi kargo ile gelmişti ama ben bu numarayı yiyecek adam değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dahakine küçük resim şeklinde veya sürprizbozan içinde fotoğraf paylaşmanızı rica etsem alınır mısınız :D

Bazıları da bu işi iyice profesyonelleştirmiş. Ön izlemede bile e-Devlet'in sitesini gösteriyor, ama bağlantıya tıkladığınızda sahte bir e-Devlet sayfası sizleri karşılıyor ve bilgilerinizi girince hesabınızı çalıyorlar, ödeme falan yapıyorlar. Ve bu mesaj Türkiye'de bayağı bir kişiye geldi. Yeşil forumda güvenilir mi diye konu açanlarda vardı.Eki Görüntüle 64851
Beni aramayı yeğliyorlar. Bazen sabahın köründe arıyorlar güzel sözler ile uğurlayıp kapatıyorum :D Bazen de gün içinde arıyorlar o zaman da kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorum öyle kapatıyorum :D