Dolandırıcıdan azar yedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 359
Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa
Gülmekten patladığım bi' olay az önce yaşadım.

Bi' numara aradı bilmem ne finans şirketi işte nakit avanslar kapatılacak cart curt bir şeyler dedi. Altın 7000 TL filan oldu dedi, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında diye sordu ben de "Yaşasın zengin oldum, 7 kilo altınım var." dedim. Durdu önce bi' sonra devam etti.

En son kapattım engelledim sonra tekrar aradı farklı bi' numaradan "Niye yüzüme kapatıyorsun?" diyerekten azarlamaya başladı ve "Kaç yaşındasın?" diye sordu. Ben de "13 yaşındayım ki n'olacak?" dedim? "Bir daha böyle aradığımızda reşit olmadığını söyle de bizi uğraştırma." diyip azarlayıp gitti.

Yahu bi' dolandırıcıdan azar yemediğimiz kalmiştı. Ahahhahaha sonunda o da oldu.
Gülersiniz diye sizle paylaşmak istedim ve varsa düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamların başına bir şey gelmiyor ki dert etsinler. Aliexpress siparişim TR gümrüğüne ulaştığında PTT'nin kendi numarasından mesaj geldi . Dalgınlıkla bilgilerimi girsem uyku sersemi gittim yani.

Adamların başına bir şey gelmiyor ki dert etsinler. AliExpress siparişim TR gümrüğüne ulaştığında PTT'nin kendi numarasından mesaj geldi. Dalgınlıkla bilgilerimi girsem uyku sersemi gittim yani.

Şikayet etmezsen gelmez tabii

Üst üste 4 numaradan aradı. Birini engellediğim anda diğeriyle aradı ve çoğu numara yurt dışından. O yüzden şikayet filan etmenin faydası olacağını sanmıyorum.
Size dememiştim zaten ama. Siz bence ailenize söyleyin. 13 yaşında biri şikayet etse karakolda çok ciddiye alacaklarını zannetmiyorum.

Size dememiştim zaten ama. Siz bence ailenize söyleyin. 13 yaşında biri şikayet etse karakolda çok ciddiye alacaklarını zannetmiyorum.
Hocam 13 yaşında değilim ki. Ahahahaha. Elemanla dalga geçmek için öyle demiştim. Allah sizin iyiliğinizi versin.

Hocam 13 yaşında değilim ki. Ahahahaha. Elemanla dalga geçmek için öyle demiştim. Allah sizin iyiliğinizi versin.
Hahahaha hocam iyi trollemişsiniz. Keşke bana da denk gelse de 10 dakika eğlensem şurda

Bunların nesli tükenmez kardeşim. Biri biter biri başlar. Mümkün mertebe yabancı numaralara alo demeyeceksin. Bu kadar bu basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…