Learnof

Üstün
Makaleler
2
Dün bir ürün koydum bugün ise bu tarz mesaj aldım. Lütfen Letgo dolandırıcılarına dikkat edin. Ürünü görmeden almayın. Letgo için uzun süre önce site içerisinde bakiye ile alışveriş kaldırılmıştır.
Dikkatli olun.

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bir ürün koydum bugün ise bu tarz mesaj aldım. Lütfen Letgo dolandırıcılarına dikkat edin. Ürünü görmeden almayın. Letgo için uzun süre önce site içerisinde bakiye ile alışveriş kaldırılmıştır.
Dikkatli olun.

Eki Görüntüle 110326

Eki Görüntüle 110327
Hocam linke neden sansür attınız? Onun dışında zaten linkten belli oluyordur. Letgo falan size mesaj atmaz arkadaşlar. Bunu öğrenin.

Buna inanan varsa elimde satılık köprü var bilginize.
Hocam linke neden sansür attınız? Onun dışında zaten linkten belli oluyordur. Letgo falan size mesaj atmaz arkadaşlar. Bunu öğrenin.
Arkadaşlar siz bilgili olabilirsiniz ama dolandırılan insan çok fazla. Buna tanık da oldum. Ben zaten dolandırıcı demek için değil "bakın böyle şeyler var dikkatli olun" demek için paylaştım.

Arkadaşlar siz bilgili olabilirsiniz ama dolandırılan insan çok fazla. Buna tanık da oldum. Ben zaten dolandırıcı demek için değil "bakın böyle şeyler var dikkatli olun" demek için paylaştım.
Hocam keşke linki sansürlemeseydiniz. Arkadaşlara ufak bir şaka yapardım.

Hocam keşke linki sansürlemeseydiniz. Arkadaşlara ufak bir şaka yapardım.
Linkte ilana dair kişisel bilgilerim var hocam ya kusura bakmayın ama birebir kart girilecek site yapmışlar ve site güvenli değil olarak işaretli. Prodüksiyonlu dolandırıcı bunlar uğraşmışlar.

Buna inanan varsa elimde satılık köprü var bilginize.
Şu köprü de bi satılmadı he, herkesin elinde bir köprü (!)
Dikkatli olun.

Eki Görüntüle 110326

Eki Görüntüle 110327
Yurt dışında şöyle bir şey yok mesela, buna kanacak adam bulamazlar orada ama burada var :D

Linkte ilana dair kişisel bilgilerim var hocam ya kusura bakmayın ama birebir kart girilecek site yapmışlar ve site güvenli değil olarak işaretli. Prodüksiyonlu dolandırıcı bunlar uğraşmışlar.
Hocam uğraşmamışlardır. Daha geçen gün benzer bir konu vardı. SMS atmışlar galiba arkadaşa. Hazır script var. İlanı kopyala yapıştır yapıyorlar direkt. Girdim baktım siteye. Sizin dediğiniz gibi işte.

Facebook uygulamasında çok dolandırıcı gördük, kolay kolay internetten dolandıramazlar bizi.
Deep Fake ve ıslak imzanın yarattığı güvenlik açığına da müdahele etseler on numara olacak.