Donanım Arşivi’ni nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18150
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    donanım
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım.
Tek sorun hocam bu fiyatlar demek inkar eder, fiyatları uygun bulur; aslında çok pahalıdır.

Bende baya şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umrumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz.

Bende bayağı şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umurumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz.

Reisçi Abdullah abim mübarek elleriyle topladığı 2. el PC.

Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim.

Yarıldım yaw

Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim.

Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.

Yarıldım yaw

Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.
Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…