Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 26 Mart 2025 #21 En azından çok düşük bütçede ikinci el sistem topladığında fena olmuyor. Arada bir izliyorum.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 26 Mart 2025 #22 Lorien dedi: En azından çok düşük bütçede ikinci el sistem topladığında fena olmuyor. Arada bir izliyorum. Genişletmek için tıkla... Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir.
Lorien dedi: En azından çok düşük bütçede ikinci el sistem topladığında fena olmuyor. Arada bir izliyorum. Genişletmek için tıkla... Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 26 Mart 2025 #23 18150 dedi: Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir. Genişletmek için tıkla... Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım.
18150 dedi: Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir. Genişletmek için tıkla... Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 26 Mart 2025 #24 Lorien dedi: Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tek sorun hocam bu fiyatlar demek inkar eder, fiyatları uygun bulur; aslında çok pahalıdır.
Lorien dedi: Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tek sorun hocam bu fiyatlar demek inkar eder, fiyatları uygun bulur; aslında çok pahalıdır.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.371 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.596 26 Mart 2025 #25 Bende baya şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umrumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz.
Bende baya şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umrumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 26 Mart 2025 #26 Ruindry dedi: Bende bayağı şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umurumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz. Genişletmek için tıkla... Reisçi Abdullah abim mübarek elleriyle topladığı 2. el PC.
Ruindry dedi: Bende bayağı şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umurumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz. Genişletmek için tıkla... Reisçi Abdullah abim mübarek elleriyle topladığı 2. el PC.
Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 Beğeniler 679 26 Mart 2025 #27 Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim.
Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 26 Mart 2025 #28 Yarıldım yaw Batur dedi: Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.
Yarıldım yaw Batur dedi: Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.371 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.596 26 Mart 2025 #29 18150 dedi: Yarıldım yaw Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin.
18150 dedi: Yarıldım yaw Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 26 Mart 2025 #30 Ruindry dedi: Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, benim hatam.
Ruindry dedi: Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, benim hatam.