En azından çok düşük bütçede ikinci el sistem topladığında fena olmuyor. Arada bir izliyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir.En azından çok düşük bütçede ikinci el sistem topladığında fena olmuyor. Arada bir izliyorum.
Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım.Video: patates ile nasıl ekran kartı temin edilir.
Tek sorun hocam bu fiyatlar demek inkar eder, fiyatları uygun bulur; aslında çok pahalıdır.Aslında bu fiyatlara bu ekonomiye en çok ses çıkaran içerik üreticilerinden biriydi. AKP'li olmasına şaşırdım.
Bende bayağı şaşırdım AKP'li olmasına ama hala içerikleri iyi siyasi görüşü pek umurumda değil ikinci el sistem toplasın izleriz.![]()
Reisçi Abdullah abim mübarek elleriyle topladığı 2. el PC.

Yarıldım yaw 
Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.

Arada bir sistemleri dikkatimi çekerdi nadirde olsa bakardım, siyasi görüşü AKP olması biraz üzdü onun dışında ben aksi bir durumunu görmedim.
Ben tanımıyorum bile, çok saçma yere forumlarında ban yiyince üstüne AKP gelince nefret etmeye başladım.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin.Yarıldım yaw
Doğrudur, benim hatam.Sanırım biraz içinizde kalmış siniriniz nefret ondan kaynaklıdır. Tanımadığın birinden nefret etmemelisin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.