Evet komik ama ciddi olarak dalga geçilecek içerikler yapmıyor. Geçenlerde 7 bin liraya GTX 1070 sistem toplamıştı gayet iyidi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Tam garibanlar için sistem toplama videoları.Evet komik ama ciddi olarak dalga geçilecek içerikler yapmıyor. Geçenlerde 7 bin liraya GTX 1070 sistem toplamıştı gayet iyidi.
Bu konuyu adamla dalga geçmek için mi açtınız?
Hayır, tabii ki sadece Techolay tepkisini merak ettim.
Yav şimdi bu şahıs gidip 2.el sistem topluyor fiyatları tek tek söylüyor ancak 2.el de fiyatlara baktığımda daha fazla çıkıyor yani bu şahıs aslında f/p sistem toplamıyor. Ucuza aldığı yalanını atıyor satın aldığı kişilerde bunun ya tanıdığıdır ya da kendisini tanıtıp indirim istemiştir.
Açıklamıştı bunu. Bir tanıdığına aldırıyormuş parçaları. Donanım Arşivi kimliğini kullanmıyormuş. Ayrıca onun kullandığı parçaları kullanarak bende 8K civarına bir GTX 1070 sistem toplayıp önermiştim.Ucuza aldığı yalanını atıyor satın aldığı kişilerde bunun ya tanıdığıdır ya da kendisini tanıtıp indirim istemiştir.
Boşun teki, Steamdeck ile alakalı yaptığı "toksikçe" videodan ve altındaki yorumlardan sonra ciddiye almıyorum kendisini.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.