zamomeister

Çalışkan
Merhaba. Tarayıcıda donanım hızlandırma ayarını açarsam görüntüde görüldüğü gibi renk patlamaları meydana geliyor. Bilgisayarı ilk aldığımda sorun etmemiştim biraz araştırma yaptığımda da pek bir sonuç alamadım. Bir konuda ekran kartı kaynaklı yazmışlar ama oyunlarda vs herhangi bir problem yaşamadım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

1761642275182.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hızlandırmayı kapatıp ileride gelen güncellemeler ile sorunun gitmesini beklemek ki donanımsal sıkıntı yoksa ya da iç rahatlatılsın diye garantiye vermek ki çok kişi yaşıyor sorunu bilemiyorum ortada kaldık öyle ayda yılda bilgisayar dizdik şans ya bize denk gelir böyle şeyler :)

Vallahi sormayın hocam Celeron işlemcili ekran kartsız laptoptan geçtim neyse ki bu zamana kadar hevesimi aldım sayılır olmadı garantiye vereceğim ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Anlık olarak video izlerken 2 kere çöktü.
bu arada mail attım ve kendilerinin bu durumdan haberdar olduğunu henüz bir güncelleme gelmediğini söyledi 4 ay önce yakın zamanda bu sorun çözülecek diye bir başlık geçmişler yani keyfe keder bir ara şansa çözülürse çözülecek bizim iş :D

Bu arada mail attım ve kendilerinin bu durumdan haberdar olduğunu henüz bir güncelleme gelmediğini söyledi 4 ay önce yakın zamanda bu sorun çözülecek diye bir başlık geçmişler yani keyfe keder bir ara şansa çözülürse çözülecek bizim iş :D

Şaka gibi 4 ayda bir güncellemeyi yapamadılar mı :D benzer sorunları anakartımdada yaşıyorum A620M-H aynı BIOS güncellemesi hatalı olduğundan 3 kere aynı sürümü güncellediler. Hocam bir de 25.4.1 sürümünde ilk günkü çökme haricinde bir sorun yaşamadım herhalde o an denk geldi sizde durumlar nedirbir sorun var mı?

Şaka gibi 4 ayda bir güncellemeyi yapamadılar mı :D benzer sorunları anakartımdada yaşıyorum A620M-H aynı BIOS güncellemesi hatalı olduğundan 3 kere aynı sürümü güncellediler. Hocam bir de 25.4.1 sürümünde ilk günkü çökme haricinde bir sorun yaşamadım herhalde o an denk geldi sizde durumlar nedirbir sorun var mı?
bende bir sorun yok sizinle aynı sisteme sahibiz sanırım itopya dan mı aldınız pcyi.

Evet IT-RADEON 28k ya almıştım Ryzen 5 7600'lü bir tek RAM'i 32'den düşürüp SSD 1TB yapıp aldım. Sonrasında soğutucu yükseltmesi yaptığım soğutamadığı için.
benim adı farklı da işlemcisi rami anakartı flan aynı memnunum ben pcden de şu pixele bi çözüm bulurlarsa her şey yoluna girecek :D

bende işlemci fanını bu ay değiştirdim thermalright assassin sprit aldım baya rahatladı pc öncesinde 95 derece de geziyordu şimdi 70i geçmiyor

Benim adı farklı da işlemcisi RAM'i anakartı flan aynı memnunum ben PC'den de şu pixele bir çözüm bulurlarsa her şey yoluna girecek :D

Bende işlemci fanını bu ay değiştirdim Thermalright Assassin Sprit aldım bayağı rahatladı PC öncesinde 95 derece de geziyordu şimdi 70i geçmiyor.

Hocam aynı soğutucu her şeyi aynı yapmışız neredeyse :D

Djskaf umarım aynı anda da sorun çözülür :D

Umarım umarım.

Hocam merhaba son sürümü yükledim son sürümde de renk patlamaları yapıyor haberiniz olsun diye yazıyorum. Hocam bir de müsait olduğunuzda 10 dakikalık bir FurMark testi yapıp atabilir misiniz acaba benim kartın hotspot değeri biraz fazla yukarıda çıkıyor. @zamomeister

Son düzenleme: