zamomeister

Çalışkan
Merhaba. Tarayıcıda donanım hızlandırma ayarını açarsam görüntüde görüldüğü gibi renk patlamaları meydana geliyor. Bilgisayarı ilk aldığımda sorun etmemiştim biraz araştırma yaptığımda da pek bir sonuç alamadım. Bir konuda ekran kartı kaynaklı yazmışlar ama oyunlarda vs herhangi bir problem yaşamadım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

1761642275182.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinkide aynı hocam bizim kartların hotspot sıcaklıkları çok yüksek daha doğrusu arasındaki yüzde çok sizde kartın garantisi bitmeden ısınma sorunuyla yollayın servis pedleri değiştirsin.
95+ olmadığı sürece çokta takma kafana bırak sıcak sıcak calıssın firma önlemini almıyorsa ben önlem almaktan yoruldum artık :D

Ben bu renk patlamarı dışında bir sorun yaşamadım da senin için bir garantiye yollaman iyi olacak gibi hiç yoktan değişim gelir belki iyi olur.

Vallahi hocam bende tek o sorunu yaşadım aslında diğerleri işlemci BIOS sürümü ile alakalıydı. Bir de Nitro ayarı yapıyordum bazı bioslarda sorun çıkartıyor.

Vallahi hocam bende tek o sorunu yaşadım aslında diğerleri işlemci BIOS sürümü ile alakalıydı. Bir de Nitro ayarı yapıyordum bazı bioslarda sorun çıkartıyor.

Fazla kurcalama :D çalışıyorsa sıkıntı yok garantisi var kafamız rahat olmalı boş ver gerisini o renk patlamaları da illaki çözülür bir yerde mail atıp darlıyorum sürekli biliyoruz diyorlar onun dışında bir şey yok iyi kötü ucuza kapattık her şey pahalılaşmış şükür edip geçelim :D

Fazla kurcalama :D çalışıyorsa sıkıntı yok garantisi var kafamız rahat olmalı boş ver gerisini o renk patlamaları da illaki çözülür bir yerde mail atıp darlıyorum sürekli biliyoruz diyorlar onun dışında bir şey yok iyi kötü ucuza kapattık her şey pahalılaşmış şükür edip geçelim :D

Vallahi hocam çok haklısınız.

Merhaba hocam 25.12.1 driver sürümünde renk patlaması olayı çözüldü. Fakat bugün 2 kere çökme sorunu yaşadım. Sizde denemek isterseniz renk patlamalarından kurtulduk artık. @zamomeister

Son düzenleme:
Vallahi hocam çok haklısınız.

Merhaba hocam 25.12.1 driver sürümünde renk patlaması olayı çözüldü. Fakat bugün 2 kere çökme sorunu yaşadım. Sizde denemek isterseniz renk patlamalarından kurtulduk artık. @zamomeister
Evet sorun halledilmiş uzun süredir bir şey eksik diyorum :) çökme genel olarak amd driverlarından kaynaklı ona yapacak bir şey yok :) hele ki şu son driver sürümünde oynamış olduğum poe 2 sürekli çöküyor eski sürüme geçtiğimde herhangi bir problem yaşamıyorum, umarım şu driverlara da bi çözüm bulurlar da her şey iyiye gider.

Evet sorun halledilmiş uzun süredir bir şey eksik diyorum :) çökme genel olarak AMD driverlarından kaynaklı ona yapacak bir şey yok :) hele ki şu son driver sürümünde oynamış olduğum poe 2 sürekli çöküyor eski sürüme geçtiğimde herhangi bir problem yaşamıyorum, umarım şu driverlara da bir çözüm bulurlar da her şey iyiye gider.

Hocam vallahi 25.4.1 ile 2-3 kere crash yedim 25.12.1 sürümünde 5-6 kere crash yiyince eski sürüme döndüm 26.1.1 yayınlamışlar onu deneyelim bakalım umarım çoğu şey cözülmüştür.

Hocam vallahi 25.4.1 ile 2-3 kere crash yedim 25.12.1 sürümünde 5-6 kere crash yiyince eski sürüme döndüm 26.1.1 yayınlamışlar onu deneyelim bakalım umarım çoğu şey cözülmüştür.
Bakalım ama renk patlamalarını nasıl çözdürdüm çok sert dille yazmıştım faydalı oldu jklsafjkl