Detaylar
Kim cevapladı?Kenshi
Yetkin
Donanım ivmesi ayarını açıksa kapatmayı, kapalıysa açmayı dener misin?
Açık şu an ancak kapatınca akıcılık gidiyor.
Ekran kartını kullanmayı bırakıyor çünkü. Ne kadar kasıyor bilmiyorum ama genelde bu sorun bu şekilde çözülüyor. Dayanabiliyorsan bi' bu şekilde dene veya uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükle. Son çare olarak da ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
Kenshi
Yetkin
Ekran kartını kullanmayı bırakıyor çünkü. Ne kadar kasıyor bilmiyorum ama genelde bu sorun bu şekilde çözülüyor. Dayanabiliyorsan bi' bu şekilde dene veya uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükle. Son çare olarak da ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
Deneyeceğim geri dönüş yaparım.
Kenshi
Yetkin
4070 Super.
wenom
Çalışkan
Sorunu düzeltebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiyseniz nasıl yaptığınızı söylerseniz sevinirim.
Kenshi
Yetkin
Sorunu düzeltebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiyseniz nasıl yaptığınızı söylerseniz sevinirim.
Yani sorun kendiliğinden düzeldi şahsen belki Windows güncellemeleri vs ondan olabilir. Yeni konu açmayı deneyebilirsiniz yardımcı olurlar.
wenom
Çalışkan
Evet olabilir. Teşekkürler.Yani sorun kendiliğinden düzeldi şahsen belki Windows güncellemeleri vs ondan olabilir. Yeni konu açmayı deneyebilirsiniz yardımcı olurlar.