Son zamanlarda Jahrein tarafından hedef haline getirilen Dost Kayaoğlu, geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından PlayStation sunumu için açmış olduğu canlı yayında kanser tedavisi ve teşhisiyle uğraştığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren 37 yaşındaki Dost Kayaoğlu'nun babası da kanser nedeniyle vefat etmişti.

Kanser çok kötü; tedavi olmazsan ölüyorsun ama olursan da çok sefalet çekiyorsun ve yine ölebiliyorsun. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jahrein - Panda - Sungur etrafinda donen tum muhabbetler o kadar komik ve cocukca ki 5 yasindaki cocuklar bile kendi aralarinda bu kadar bos muhabbet dondurmuyordur. Ben Dost'u cok takip etmiyorum ama adam genelde kendi isine bakmaya calisiyor gibi gorunuyor. Kendi halindeki insanlara da satasmayin be kardesim.

Jahrein - Panda - Sungur etrafinda donen tum muhabbetler o kadar komik ve cocukca ki 5 yasindaki cocuklar bile kendi aralarinda bu kadar bos muhabbet dondurmuyordur. Ben Dost'u cok takip etmiyorum ama adam genelde kendi isine bakmaya calisiyor gibi gorunuyor. Kendi halindeki insanlara da satasmayin be kardesim.
O konuda Jahrein'in haklı olduğunu düşünüyorum fakat bu saatten sonra bunu tartışmanın hiç kimseye bir faydası olmayacaktır.

Benim dayım da gırtlak kanseri maalesef, Allah kanserle mücadele eden herkesin yardımcısı olsun.
Kendisi için de lenf kanseri üzerinde duruluyor.
O konuda Jahrein'in haklı olduğunu düşünüyorum fakat bu saatten sonra bunu tartışmanın hiç kimseye bir faydası olmayacaktır.
Her fırsatta YCHP diye tweet atan Jahrein’in kimseye muhalefet öğretmeye gereğinin olduğunu düşünmüyorum.