Jahrein - Panda - Sungur etrafinda donen tum muhabbetler o kadar komik ve cocukca ki 5 yasindaki cocuklar bile kendi aralarinda bu kadar bos muhabbet dondurmuyordur. Ben Dost'u cok takip etmiyorum ama adam genelde kendi isine bakmaya calisiyor gibi gorunuyor. Kendi halindeki insanlara da satasmayin be kardesim.
Kazık kadar adamların aynı konuları döndürüp döndürüp ergen gibi laf dalaşına girmeleri harbi fena bayıyor. Şu dramaları izlemekten keyif alan veya ciddi ciddi önemseyen kitle var mı çok merak ediyorum. Lunaparktaki çarpışan arabaları işleten adamın gondolu işleten adamla olan kişisel sorunları ne kadar umurumdaysa bunlar da o kadar umurumda. Nihayetinde ikisi de benim için eğlence unsuru. Dost Kayaoğlu sadece işine bakan, dışarıda kalan mevzuları işine karıştırmayan bir adam. Dramadan ekmek yiyen tayfa da konu bulamayıp bu tarz şeylerle işi gücü olmayan kendi halinde insanlar üzerinden gündem yaratıyor. Dost bunlara istedikleri primi vermeyip işine bakmaya devam ettiği için Jaho kudurup saydırmış anladığım kadarıyla.

Son zamanlarda Jahrein tarafından hedef haline getirilen Dost Kayaoğlu, geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından PlayStation sunumu için açmış olduğu canlı yayında kanser tedavisi ve teşhisiyle uğraştığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren 37 yaşındaki Dost Kayaoğlu'nun babası da kanser nedeniyle vefat etmişti.

Umarım sorun yaşamazsın. 8-9 senedir bu illetle uğraşıyorum ve inanın hoş değil. Hayattan soğutuyor insanı, psikolojiyi bozuyor, sosyal hayatı bitiriyor. Fiziksel gücü bitiriyor; daha yüzlerce şey var aklıma gelmeyen. :(

Son zamanlarda bende kanser korkusu çıktı bir belirti olmamasına rağmen, yakalanmamak için nasıl bir tedbir alabiliriz bilen var mı?
Sigara içme, alkol hiç içme illa içeceksen kontrollü iç, bol bol spor yap ve sağlıklı beslen. Hayatını sağlıklı bir çizgi üzerinde tuttuğun zaman genetiğin yatkın değilse olma ihtimalin çok düşük.

Benim şahsi olarak en sevdiğim youtuberlardan birisi ve şu adamın bir türlü yüzü gülmedi valla. Ne diyeceğimi bilmiyorum, umarım en iyi şekilde atlatır bu süreci. Video yetiştirecem diye kendisini daha da yormaz umarım.