Fordon Greeman
Uzman
Kazık kadar adamların aynı konuları döndürüp döndürüp ergen gibi laf dalaşına girmeleri harbi fena bayıyor. Şu dramaları izlemekten keyif alan veya ciddi ciddi önemseyen kitle var mı çok merak ediyorum. Lunaparktaki çarpışan arabaları işleten adamın gondolu işleten adamla olan kişisel sorunları ne kadar umurumdaysa bunlar da o kadar umurumda. Nihayetinde ikisi de benim için eğlence unsuru. Dost Kayaoğlu sadece işine bakan, dışarıda kalan mevzuları işine karıştırmayan bir adam. Dramadan ekmek yiyen tayfa da konu bulamayıp bu tarz şeylerle işi gücü olmayan kendi halinde insanlar üzerinden gündem yaratıyor. Dost bunlara istedikleri primi vermeyip işine bakmaya devam ettiği için Jaho kudurup saydırmış anladığım kadarıyla.Jahrein - Panda - Sungur etrafinda donen tum muhabbetler o kadar komik ve cocukca ki 5 yasindaki cocuklar bile kendi aralarinda bu kadar bos muhabbet dondurmuyordur. Ben Dost'u cok takip etmiyorum ama adam genelde kendi isine bakmaya calisiyor gibi gorunuyor. Kendi halindeki insanlara da satasmayin be kardesim.