DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

anon

Uzman
Arkadaşlar bu hatası almaya başladım. Windows 10 kullanıyorum yardımcı olur musunuz rica etsem.

Aşağıdaki yazılımı sadece çalıştırarak minidump dosyalarını masaüstündeki bir klasöre çekeceksin.

Klasörü bir bulut servisine yükleyip paylaşırsan inceleyebiliriz.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kurun. BIOS'tan EXPO profilini Tweaked'den 2'ye geçirin. Sonra tekrardan deneyin.
O kadar yeni teknolojiye geçemedim aga daha ben. EXPO falan gibi şeyler benim için çok ileri seviyede

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartı veya EXPO değil.

Rich (BB code):
0: kd> !devnode ffff85079c995af0
DevNode 0xffff85079c995af0 for PDO 0xffff85079c999120
 Parent 0xffff85079c953ca0 Sibling 0000000000 Child 0000000000
 InterfaceType 0 Bus Number 0
 InstancePath is "PCI\VEN_8086&DEV_10D3&SUBSYS_20358086&REV_00\4&68880bf&0&00E6"
 ServiceName is "nigevk"
 State = Unknown State (0x0)
 Previous State = Unknown State (0x0)
 Flags (0000000000)

Sorun bilgisayarındaki National Instruments yazılımlarıyla veya Vision Acquisition dolayısıyla Ethernet sürücüne ilişkin çok nadir bir sürücüye değiniyor. Aslında 3 dosyanın da neden ağ sürücüleriyle ilişkili olduğunu anlamak zor olmadı. Nigevk hakkında çok bilgi olmasa da sürücü kimliği en azından bu konuda ne ile ilişki olduğunu kolayca anlamama sebep oldu.

Ethernet sürücünü güncellemen iyi olacaktır.

Ayrı bir konu açtım bununla ilgili. Ekran koruyucum devreye girince internet zaten gidiyor. Yedineden başlatana kadar gelmiyor. Şimdide mavi ekrana atmaya başladı. Sürücü güncel Intel anakart sitesinde 1 güncelleme gösteriyor fakat ne kadar manual ve elle yüklemeye çalışsamda yüklenmiyor.

Yine de en yeni sürümü kurmayı dener misiniz?

Ayrıca:

bunlar bakın. Elle manual de olsa otomatik güncelleme olsa da yükleyemedim bir türlü

Not: Bu ürünü yüklemeden önce nı labvıew veya Microsoft Visual studio® gibi programlama ortamlarını yükleyin.

Bu hatayı verip duruyor. Visual Studio'yu direktmi yüklemek lazım. Eklentileri falan yüklü normalde.

Dosya Ekleri

• internet.webp
    16 KB · Görüntüleme: 53
  • internet2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
  • internet3.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…