yigitsezen
Çalışkan
İşlemcinizin ya da RAM'inizin arızalı olabileceğini düşünüyorum. Bunları test edip sonucu bizimle paylaşabilirsiniz. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC programı ile tüm sistemi test et testi başlatmadan once settings kısmından programın ekte paylaştığım gibi ayarı acıp testi başlatın.
![]()
Merhaba chipsetimi güncelleyeceğim şimdi ek olarak hiçbir XMP'ya da EXPO'ya da RAM MHz yapmadım RAM testi yapıp sizinle paylaşacağım.
2 sininde güncel olması gerek@Growss, @barisgndz, Tekrardan merhaba test sonuçlarım burda ek olarak memtest86 ile de test etmiştim sorun vermemişti
dediğiniz gibi güncelleceğim bu arada bir sorum daha var harici anakart driveriım acer sitesinde 3050 ti olarak gözüküyor dxdiagdada 3050 yazıyor normal rtx 3050 hangisini baz alayım birde güncel realtek hd audio driverını nerden bulabilirim
Eki Görüntüle 105754
Eki Görüntüle 105753
Eki Görüntüle 105755Eki Görüntüle 105756
@Growss, özelliklerimi bıraktım dediğiniz gibi güncelleyip tekrar döneceğim
Kusura bakma senin AMD Ryzen 7 Imiş. Link bu olacak: https://www.amd.com/en/support/down...yzen/ryzen-5000-series/amd-ryzen-7-5700u.html