Makaleler
1
Merhaba,

Başlıkta da belirtdiğim gibi dropservicing veya dropshipping iş modellerine odaklandım bu aralar. Gerçekten artık para kazanmak istiyorum bu ortamdan. Önerileriniz nedir?

Paraya çok ihtiyacım var.

Ürünü Çinli üretecek, X ırklı birisi çeşitli ülkelere ithal edecek, Y kişisi depolayacak, Z kişisinin kurduğu site aracılığı ile satılacak ve A kişisi tarafından kargo ile alıcıya teslim edilecek. Siz ise sadece Z kişisinin sitesine ilanını koyarak para kazanacaksanız. Sizce böyle bir iş modeli gerçek olabilir mi? Hadi gerçek olsun böyle bir iş modeli olmuş olsa sizce bunu yapıp çok para kazandığını iddia eden insanlar Youtube, Instagram ve çeşitli sosyal medya hesaplarında ücretsiz paylaşım yapar, eğitim satmaya falan mı çalışırdı yoksa bu işi olabildiğince gizli tutmaya mı çalışırdı?

Ürünü Çinli üretecek, X ırklı birisi çeşitli ülkelere ithal edecek, Y kişisi depolayacak, Z kişisinin kurduğu site aracılığı ile satılacak ve A kişisi tarafından kargo ile alıcıya teslim edilecek. Siz ise sadece Z kişisinin sitesine ilanını koyarak para kazanacaksanız. Sizce böyle bir iş modeli gerçek olabilir mi? Hadi gerçek olsun böyle bir iş modeli olmuş olsa sizce bunu yapıp çok para kazandığını iddia eden insanlar Youtube, Instagram ve çeşitli sosyal medya hesaplarında ücretsiz paylaşım yapar, eğitim satmaya falan mı çalışırdı yoksa bu işi olabildiğince gizli tutmaya mı çalışırdı?
Peki hocam ne yapalım Sen söyle. Mantıklı bir fikir varsa aklında Sen söyle.

Beceriniz varsa becerinizi kiralayarak, eğitiminiz varsa eğitiminizi kullanarak o da yoksa fiziksel emeğinizi kullanarak para kazanabilirsiniz.

İyi de hiçbir becerisi olmayan bile bu işlerden para kazanabiliyor. Neden durduk yere böyle bir şey düşünüyorsunuz onu anlamadım. HTML, CSS bilgim var temel seviye JavaScript ve PHP bilgim olsa da yine de korkuyorum başkalarına iş yapmaya bu konuda. Mantıklı düşünürsek farklı beyinleri kullanıp iş yapıp komisyon alarak, da kendine yatırım yapıp kendisini geliştirmek de bir beceri.