Daha önce de 2 kere açmıştım. Artık D-Smart'tan TurkNet'e geçtik ancak sorun hala devam ediyor. İnternet geliyor modemin ışıkları tamamen yanıyor ancak iki dakika sonra DSL bağlantısı gidiyor ve bu sürekli devam ediyor. Asla sabit bir değer alamıyorum. Arıza ekibi gelince bir şeyi düzeltmeden geri gidiyorlar. Sınava 2 ay kaldi ve 1 aydır evde internet yok mobil ile idare ediyorum bu da beni çok yoruyor.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Bina mı site mi ?Daha önce de 2 kere açmıştım. Artık D-Smart'tan TurkNet'e geçtik ancak sorun hala devam ediyor. İnternet geliyor modemin ışıkları tamamen yanıyor ancak iki dakika sonra DSL bağlantısı gidiyor ve bu sürekli devam ediyor. Asla sabit bir değer alamıyorum. Arıza ekibi gelince bir şeyi düzeltmeden geri gidiyorlar. Sınava 2 ay kaldi ve 1 aydır evde internet yok mobil ile idare ediyorum bu da beni çok yoruyor.
Bina.
yusufumm07
Üstün
Daire de sorun yoksa internet kutusundan ayar yapmaları gerek kopma sorunu çok yaşadım TTNET görevli ise çok kavga ettim. Daire içi hattı bile yenilenmiştim çözüm olmadı Dşarıda ki internet kutusundan yaşlı usta çözmüştü bu sorunu okuyunca tranvalarim depreşiyor.
Peki nereden kimi çağırmam lazım hocam?Daire de sorun yoksa internet kutusundan ayar yapmaları gerek kopma sorunu çok yaşadım TTNET görevli ise çok kavga ettim. Daire içi hattı bile yenilenmiştim çözüm olmadı Dşarıda ki internet kutusundan yaşlı usta çözmüştü bu sorunu okuyunca tranvalarim depreşiyor.
yusufumm07
Üstün
Ben TTNET kullandığım için onlardan çağırmıştım ama TurkNet kullanıyorsun onlarla çöz diyebilirler apartmanda başka sorun yaşayan var mı? Çok can sıkıcı yine gerildim. Kabloların kafalarını yenilediler mi başka modemle denediler mi TurkNet'in çözüm bulması lazım.
Son düzenleme:
Kabloların kafaları da değişti modem de yeni modeme geçtik. Yarın dışardan gelen internet kablosunu değiştireceğiz bakalım.Ben TTNET kullandığım için onlardan çağırmıştım ama TurkNet kullanıyorsun onlarla çöz diyebilirler apartmanda başka sorun yaşayan var mı? Çok can sıkıcı yine gerildim. Kabloların kafalarını yenilediler mi başka modemle denediler mi TurkNet'in çözüm bulması lazım.
yusufumm07
Üstün
inşAllah çözülürKabloların kafaları da değişti modem de yeni modeme geçtik. Yarın dışardan gelen internet kablosunu değiştireceğiz bakalım.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-