RAM'in model numarasını yazar mısınız?
Kesin SK Hynix ise alınabilir.
Kesin SK Hynix ise alınabilir.
@20424 aslında kesin alınmamalı veya kesin alınabilir diyemeyiz. Geçen farklı bir konuda T-Force 6000MT/s CL38 RAM SK Hynix çıktı.
Bu sebeple aslında Red Flag.
Orası öyle. Ama o da kesin çözüm değil. CL28, CL26 olmadıktan sonra Samsung bile çıkabilir. Veya SK Hynix P-H.Ne çıkacağı belli olmadığı için garanti yol CL30 tarafına yönelmek.
Orası öyle. Ama o da kesin çözüm değil. CL28, CL26 olmadıktan sonra Samsung bile çıkabilir. Veya SK Hynix p-h.
Hocam A2 ve B2 bulamadım bana öğretebilir misiniz?
Orası öyle. Ama o da kesin çözüm değil. CL28, CL26 olmadıktan sonra Samsung bile çıkabilir. Veya SK Hynix P-H.
Çözüm değil evet, CL36'da ihtimali daha yüksek, fiyat farkı çok olmadığı sürece düşük gecikmeye yönelmek daha iyi, kötü bir çip olsa 6000 MHz CL30 açamaz diye düşünüyorum, yani 6.000 TL'ye CL30 alınabiliyorsa 36 es geçilmeli.
Hatırladım şimdi. Fakat o konudaki modül 1x32.Burada konuşmuştuk.![]()
@LH44 Bak şimdi B840'ta PBO açamıyorsa nasıl AIDA testte 100 görecek CCD. 5.4 GHz olsa kesin 102-105 görürdü. Bu testte bir şey var
Hocam A2 ve B2 bulamadım bana öğretebilir misiniz?![]()
6600 için UCLK kısmı 3300 olması önemli, bellek 3300 olması Hynix için çerez. Samsung ve Micron yapamaz sadece, onlar için limit. Farklı revizyonlarında istisnalar olabilir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
@muhammetaktas122 Bu arada ben sabahtan beri sende 2x16 32 GB var zannediyorum, tek modül 32 mi vardı sende, o halde onun A-Die çıkması olası evet, 2x16'ları...
Hatırladım şimdi. Fakat o konudaki modül 1X32.
2x16'da Samsung çıkma ihtimali çok yüksek.