Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar, iki ay sonra Rusya'ya gidiyorum. Onun için Dualingo üzerinden Rusça çalışıyorum. İki ay içinde birine derdimi anlatacak şekilde bu dili öğrenmem mümkün mü? Gerekirse Dualingo çalıştığım süreyi artırabilirim.

Derdini anlatma diye bir dil seviyesi yok, bizim halkın dilinde bu pelesenk ama anlamıyorum.

Cevap ise, hayır. İki ayda gündelik konuşmayı sökecek kadar Rusça öğrenemezsin Dualingo üzerinden. Belirli kelimeleri söyler, cümle kalıplarını ezberlersin, NPC gibi konuşursun.

Tavsiyem kelime çalışıp, cümle kurmaya odaklanıp yazı kısmını tamamen atlaman ve ChatGPT ile konuşma antrenmanları yapmandır. Eğer amacın iki ay sonra Rusya'ya gidip biraz takılmak ise.

Arkadaşlar, iki ay sonra Rusya'ya gidiyorum. Onun için Dualingo üzerinden Rusça çalışıyorum. İki ay içinde birine derdimi anlatacak şekilde bu dili öğrenmem mümkün mü? Gerekirse Dualingo çalıştığım süreyi artırabilirim.
Sadece program ile bunu yapman mümkün değil. 500 gün Rusça serim var dualingo da. Şunu söyleyebilirim program sadece destek amaçlı kullanılırsa faydalı olabilir.
Ayrıca dişil-eril ve nötr kurallarını öğrenmeden derdini anlatamazsın.