oguldenizz

Başarılı
Merhaba,

DualSense almak gibi bir niyetim var ancak orijinal ürünü nereden bulabilirim emin olmadım. Alıp memnun olan var ise aldığı yerle alakalı bilgilendirirse çok memnun olurum. Ayrıca bilgisayarımda 1 adet Type-C girişi var ve bunu çoğaltmak istiyorum. Çünkü kolu bazen PC'ye kabloyla bağlamam gerekebilir bunun için USB hub tavsiyesinde bulunabilecek olan olursa sevinirim.

Konsol Oyun'un sitesini önerecektim ama kapanmış. İstanbul'daysanız kendisin mağazasına gidip elden alabilirsiniz, Bakırköy'deydi galiba.

Merhaba,

DualSense almak gibi bir niyetim var ancak orijinal ürünü nereden bulabilirim emin olmadım. Alıp memnun olan var ise aldığı yerle alakalı bilgilendirirse çok memnun olurum. Ayrıca bilgisayarımda 1 adet Type-C girişi var ve bunu çoğaltmak istiyorum. Çünkü kolu bazen PC'ye kabloyla bağlamam gerekebilir bunun için USB hub tavsiyesinde bulunabilecek olan olursa sevinirim.

Hepsiburada kendi satıcısı ise, Vatan, MediaMarkt, Teknosa mağazalardan veya internet sitesinden. Amazon kendi satıcısı ise buralardan alınabilir. Kısaca kendi satıyorsa alın, bilindik yerlerden alın, yorumlara bakın, garantisine dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör: