Hiçbir DuckDuckGo sitesine giremiyorum ev interneti ile (Türk Telekom), ama mobil internet ile bir sorun yok. Türk Telekom kullananlar varsa, sizde de aynı sorun var mı? Ve bu sorunu nasıl çözeceğim? Modeme reset attım.
Detaylar
Kim cevapladı?Lord Bloodraven
Uzman
Farkında olmadan güvenli interneti açmış olabilir misiniz? Türk Telekom mobil uygulamasından ya da müşteri hizmetlerini arayıp kontrol edin.
Müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ediyorum hocam.
@Lord Bloodraven Güvenli internet kapalıymış hocam.
@Lord Bloodraven Güvenli internet kapalıymış hocam.
Son düzenleme:
Lord Bloodraven
Uzman
Hocam şimdi BTK'dan da sorguladım, yasak veya bant daraltması da yok. Ben Kablonet kullanıcısıyım ve rahatça giriyorum. Herhangi bir DNS kullanıp tekrar girmeyi deneyin, bakalım sorun TT kaynaklı mı.
Hiçbir DuckDuckGo sitesine giremiyorum ev interneti ile (Türk Telekom) ama mobil internet ile bir sorun yok. Türk Telekom kullananlar varsa, sizde de aynı sorun var mı? Ve bu sorunu nasıl çözeceğim? Modeme reset attım.
Başka bir cihaz ile denediniz mi?
Android'de gizli dns ile denedim gene aynı başka bir yöntemle mı denemem lazım?Hocam şimdi BTK'dan da sorguladım, yasak veya bant daraltması da yok. Ben Kablonet kullanıcısıyım ve rahatça giriyorum. Herhangi bir DNS kullanıp tekrar girmeyi deneyin, bakalım sorun TT kaynaklı mı.
Bir kontrol edeyim hocam.
Normalde telefon ve bilgisayarda girmiyordu başka telefon ile denedim gene girmedi.
DuckDuckGo tarafından yasak yemem için bir şey yapmadım, yine de yasaklanmış olma ihtimalim var mı? Wi-Fi reset atmama rağmen hâlâ giremiyorum. Bu nasıl bir yasak olabilir?Duck duck GO Türkiye'de yasaklıda değil yani bende kullanıyorum girebiliyorum, büyük ihtimal güvenli internet veya modem kaynaklı bir firewall sorunu var.
DuckDuckGo tarafından yasak yemem için bir şey yapmadım, yine de yasaklanmış olma ihtimalim var mı? Wi-Fi reset atmama rağmen hâlâ giremiyorum. Bu nasıl bir yasak olabilir?
Modemdeki tüm güvenlik ayarlarını kapatın zaten gereksiz belki bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
Bir tarayıcıdan ban yeme ihtimali yok.
Tarayıcıdan ziyade arama motoru Firefox ile denedim başka tarayıcılar ile gene aynı ama.Modemdeki tüm güvenlik ayarlarını kapatın zaten gereksiz belki bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
Bir tarayıcıdan ban yeme ihtimali yok.
ByeDPI ile Cloudflare denedim, girdi, çok ilginç. Türk Telekom müşteri hizmetleri ise DNS çakışması olabilir diyor ve TTNet olarak ayarlamayı önerdi.Hocam şimdi BTK'dan da sorguladım, yasak veya bant daraltması da yok. Ben Kablonet kullanıcısıyım ve rahatça giriyorum. Herhangi bir DNS kullanıp tekrar girmeyi deneyin, bakalım sorun TT kaynaklı mı.
Neyse, zaten normalde VPN ile gezinirim. Genellikle yavaşlık olunca kapatırım, o zaman da DNS ile gezinirim.
Şu anda düzeldi, normal olarak DuckDuckGo'yu kullanabiliyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-