DuckDuckGo vs Google

DuckDuckGo vs Google?

• DuckDuckGo

• Google

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

keemal

Başarılı
Sonunda Firefox'a geçiş yaptım. Uzun süredir Microsoft Edge kullanıyordum ve Bing arama sonuçları beni pek memnun etmiyordu. Bu ikisinden birini kullanmayı düşünüyorum. Farklı arama motorları da önerebilirsiniz fakat ilk tercihim bunlar.

Son düzenleme:
Google'da bir ara sahte siteler resmen ele geçirmişti arama sonuçlarını hatırlayan vardır. Şu an da var ama eskisi kadar değil en azından diye düşünüyorum. O zaman aralığı dışında tercihim hep Google olmuştur.

DuckDuckGo da Bing sonuçlarını kullanıyor genelde. Maalesef şu an hiçbiri Google seviyesinde değil.
1718737942644.webp

Ben Brave Search kullanıyorum, memnunum yani.
Google ve Brave Search ile birkaç arama yaptım. İkisinin de verdiği sonuçlar çok farklı. Brave Search bazen alakasız sonuçlar verebiliyor. Örneğin, "IŞİD militanı" yazdım ve fotoğraflara girdiğimde Zelenskiy ile Erdoğan görüşmesi çıktı. Normal arama sonuçlarında ise Brave daha çok haber sitelerini gösterirken, Google daha çok YouTube gibi platformları öne çıkarıyordu.

Google ve Brave Search ile birkaç arama yaptım. İkisinin de verdiği sonuçlar çok farklı. Brave Search bazen alakasız sonuçlar verebiliyor. Örneğin, "IŞİD militanı" yazdım ve fotoğraflara girdiğimde Zelenskiy ile Erdoğan görüşmesi çıktı. Normal arama sonuçlarında ise Brave daha çok haber sitelerini gösterirken, Google daha çok YouTube gibi platformları öne çıkarıyordu.
Abi zaten Google devasa bir dizine sahip. Burada amaç gizlilik değil mi?
Eğer harbici gizlilik ve kalite arıyorsan Brave Search'e gideceksin.
Bunun yanında sen her gün "IŞİD militanı" kelimelerini mi aratıyorsun? :D
Günlük kullanım için iyi olduğunu düşünüyorum.

Abi zaten Google devasa bir dizine sahip. Burada amaç gizlilik değil mi?
Eğer harbici gizlilik ve kalite arıyorsan Brave Search'e gideceksin.
Bunun yanında sen her gün "IŞİD militanı" kelimelerini mi aratıyorsun? :D
Günlük kullanım için iyi olduğunu düşünüyorum.
Onu denemek için arattım. Günlük hayatta kullanacağım birkaç şeyi daha arattım fakat yine alakasız sonuçlar verdiği oluyor (bazen). Google gibi devasa bir dizin ve gizlilik istiyorum. Yoksa Google'da devam.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt