Dünya dışında canlıların olduğunu düşünüyorum. Uçsuz evrende tek değilizdir. Ama alttaki söz de dikkate almaya değer benim için:

"İki olasılık var: Ya evrende yalnızız, ya da evrende yalnız değiliz. İki olasılık da eşit derecede ürkütücü..."
-Arthur C. Clarke

Dünya dışında canlıların olduğunu düşünüyorum. Uçsuz evrende tek değilizdir. Ama alttaki söz de dikkate almaya değer benim için:

"İki olasılık var: Ya evrende yalnızız, ya da evrende yalnız değiliz. İki olasılık da eşit derecede ürkütücü..."
-Arthur C. Clarke
Edebiyat yapma iki olasılık da ürkütücü değil. Evrende yalnız olunca neden ürkeyim? Rahatta kalırım ben. Her an uzaylı saldırısı riski yok sonuçta

Biz bulamasak bile belki onlar bizi bulacak. Koskoca evrende bir kum tanesi bile değiliz, hayata bir anlam katmaya çalışıyoruz insanoğlu olarak ama gerçekten evrenin umurunda bile değiliz. Belki bir simülasyon içerisindeyiz, belki bizi uzaylılar yönetiyor. O kadar aciz varlıklarız ki, daha yanımız dibinde ki marsa bile yaşam kuramıyoruz. O yüzden çok takmamanı öneririm çoğu şeyi. Yaşamana bak, kısa ömrünü dolu dolu geçir.