Dünyanın başındaki ABD ve Batı belası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pesimist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 175
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    abd
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağ omuzundaki sevap point yazmış, hadi yine iyisin.
Recep abi, benim onun gibi islamcı olmadığımı bilmeni istiyorum. Ben geleneksel kültürün ham halini arıyorum yani, barışçış ve sorunların yaşanmadığı diyelim. Arabistan, Afganistan gibi yerleri kastetmiyorum kesinlikle. Doğu Asya, Orta Asya falan işte...

Sen de ne yağ çektin be. : D
Neyse, bir daha lolcow olaylarına dahil olmak istemiyorum, sana ''ruh hastası'' diye destek olanda kabahat.

Sende ne yağ çektin be. : D
Recep Baltaş'ı 2013-2014 yılından beri tanırım, Türkçe kurallarım onun sayesinde gelişti. Meşgul birisi olsa da yine de beni yanlış anlamasını istemedim sadece.

Recep Baltaş'ı 2013-2014 yılından beri tanırım, Türkçe kurallarım onun sayesinde gelişti. Meşgul birisi olsa da yine de beni yanlış anlamasını istemedim sadece.
Yanlış anlaşılır bir durum yok kardeşim, o senin benim gibi düşünmüyor. Ne hala diretiyorsun?

Yok sadece kavga oluşmasın, sakin olsun herkes istedim hepsi bu. :')
Tamam. Kerestecilerin ortam fena bu arada haberin olsun. : D Kendinize iyi bakın, sen kendi yoluna, Recep kendi yoluna, bende kendi yoluma artık.

Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…