Amerika Birleşik Devletleri benim gözümde en yaşanılacak yerdir.

• Bireysel silahlanma var, kendini savunmak için her türlü silahı alabiliyorsun bu benim gözümde en önemli şey.

• Adalet sistemi işliyor herkes hak ettiği muameleyi görüyor.

• 911'i aradığın zaman dakik bir şekilde geliyorlar ve polisler aşırı profesyonel. Şimdi kaynak bulamayacağım ama ülkemizde dünya çapındaki spor müsabakalarının yapılmamasının sebeplerinden biride acil durumlarda ambulans ve polis hızının yetersiz kalması diye biliyorum.

• Fiyatlar haliyle ucuz aldığın maaş ile gül gibi geçinebiliyorsun.

• Şehir planlaması çok iyi zaten tüm evler müstakil ve doğayla iç içe bu da çok hoşuma gidiyor.
E daha bir sürü sebebi var tabii ama bu sebepler ABD'de suç oranı düşük ve huzurlu bir eyalette yaşamam için en büyük sebepler.

Japonya diyenler ırkçılığı ve depresyona hazırlansın. Bunlar sanıyor ki tek ırkçı ülke Almanya :D

Paran varsa ve işin rahatsa İsviçre ve Norveç veya küçük ama zengin tatil köyleri diye düşünüyorum. Almanya'da nezih yerler de bu iki ülkeyi aratmaz. Eğer işçi olarak düşünüyorsan yaptığın işe göre ülke değişir. Ben Mekatronik bitirdim ve bana göre en iyi ülke Almanya. Dünya ters dönse de Almanya. Her şey dağdaki böcek veya asgari ücret değil. İmkanlar vs.

Aile bağlarım olmasaydı fakir-zengin fark etmez Amerika derdim.

Amerika Birleşik Devletleri benim gözümde en yaşanılacak yerdir.

• Bireysel silahlanma var, kendini savunmak için her türlü silahı alabiliyorsun bu benim gözümde en önemli şey.

• Adalet sistemi işliyor herkes hak ettiği muameleyi görüyor.

• 911'i aradığın zaman dakik bir şekilde geliyorlar ve polisler aşırı profesyonel. Şimdi kaynak bulamayacağım ama ülkemizde dünya çapındaki spor müsabakalarının yapılmamasının sebeplerinden biride acil durumlarda ambulans ve polis hızının yetersiz kalması diye biliyorum.

• Fiyatlar haliyle ucuz aldığın maaş ile gül gibi geçinebiliyorsun.

• Şehir planlaması çok iyi zaten tüm evler müstakil ve doğayla iç içe bu da çok hoşuma gidiyor.
E daha bir sürü sebebi var tabii ama bu sebepler ABD'de suç oranı düşük ve huzurlu bir eyalette yaşamam için en büyük sebepler.

+ İstediğin ülkeye vize almak çok basit.
Ben Amerikalı'yım diyorsun eline vize tutuşturuyorlar resmen.

Japonya diyenler ırkçılığı ve depresyona hazırlansın. Bunlar sanıyor ki tek ırkçı ülke Almanya

Japonya'da doğmak isterdim diyorum, Japonya'da doğsan ırkçılık görmezsin. :D Japon olsan nasıl bir ırkçılık görmeyi bekliyorsun? Ülke senin zaten.
Tabii batılı birisi gitse garip karşılanır.
Depresyon olayı da kişiye bağlı bir şey herkes depresyon geçirmiyor.