Bende geçmişte boş diyordum da depresyona girdiğimde atlatmamda çok faydası oldu hocam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Kişisel çözüm lazım doktor dışı .Hocam çok biliyorsan burada neden konu açıyorsun? Doktor dışında ne gibi bir tavsiye istiyorsun? Net doktorluksun da kabul ettiremeyiz.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam sıze iyi gelen seyi yapin. Bu isler ilacla falan olmaz. Ben olsam duzenli baliga giderdim. Kamp yapardim/. Dagda tasta bisiklet surerdim. Arabayla uzun yola ciakrdim.
Sizi rahatlatacak sey ne ise onu yapin. Gidin boks yapin. Spora gidin. FC kurun (!)
Sizi rahatlatacak sey ne ise onu yapin. Gidin boks yapin. Spora gidin. FC kurun (!)
Olursa bir gün akıllanırız belki insan içinde değil insan yokken tek ediyorum ama ilerde oda olucak.Durduk yere küfür ederken birisi üstüne alınıp bir güzel dayak atarsa akıllanırsın sanırım. Ya da en kısa sürede psikiyatriye git.
Sokakta yürürken bir kişiyi durdurup anasına bacısına sövüyorsun. Sağlam bir sopa yedikten sonra belki atlatırsın.
Lanet a101 işinden gidemiyorum nasıl olsa çıkıcam zaten anlaşamıyorum kimseyle basacam iğneyi full gym.Hocam sıze iyi gelen seyi yapin. Bu isler ilacla falan olmaz. Ben olsam duzenli baliga giderdim. Kamp yapardim/. Dagda tasta bisiklet surerdim. Arabayla uzun yola ciakrdim.
Yukardaki mesajı okusan bi?Sokakta yürürken bir kişiyi durdurup anasına bacısına sövüyorsun. Sağlam bir sopa yedikten sonra belki atlatırsın.
AhmetBurak
Başarılı
Olursa bir gün akıllanırız belki insan içinde değil insan yokken tek ediyorum ama ileride oda olacak.
Biraz troll konu gibi geldi. Doktora gitmeni öneriyorlar boş diyorsun ne istiyorsun anlamış değilim.
Kişisel çözüm lazım arkadaşım yukarda söyledim zaten.Biraz troll konu gibi geldi. Doktora gitmeni öneriyorlar boş diyorsun ne istiyorsun anlamış değilim.
AhmetBurak
Başarılı
Kişisel çözüm lazım arkadaşım yukarıda söyledim zaten.
Kardeşim kişisel çözüm bulma merkezi mi burası. Gideceksin psikoloğa anlatacaksın bu saçma dertlerini sana uygun bir yol bulacaklar ilaçsa ilaç ya da farklı yol. Kişisel çözüm diyorsun ama belki bu durumu senden başkası yaşamıyor en azından bu sosyalde yoktur belki.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.