- Makaleler
- 1
İnanın Azerbaycanda bir doktora gittiğim. Sizin söylediğinizi söyledi. Onun kökünü yakacağız falan dedi ama bunu derken fındık yiyordu ve elini alnına koyup uyuyordu fındık yiyerek. Şimdi gel de kendini bu doktora emanet et.Selam ayni dert bende de var bazen intihar edesim bile geliyor. Ama su var bana bir doktor tedavi onermisti radyo dalgalariyla burun icindeki o geniz akintisina neden olan yerleri yakmak. Bu cozum olur demisti ama onun haricinde hic bir doktor bu seyden bahsetmedi. 10 yildir KBB doktoruna gitmiyorum bu yuzden. Sanirim tedavi ettirebilmek icin saglam bir profesore gozukmek lazim gibi.
Hocam Aerius da şöyle akıntı akıyor donup kalıyor bu sefer akamıyor ama umuyorum ki, bunun bir ilacı vardır.Zaten kendimi bildim bileli alerjik hastaydım bir de bu akıntı başladı. Özellikle de geceleri yatarken. Sürekli bir akıntı ve boğaz temizleme istediği uykularımı kaçırıyor. Şimdilik çözümüm doktorun verdiği alerji ilacı olan Auris. Ama içip kendimi daha da bağımlı yapmak istemiyorum. Bitkisel vs bir çözüm bulan bizi bilgilendirsin lütfen.