AhmetBurak

Başarılı
Selam yaşım 18 yaklaşık 1.5 senedir çok fazla dökülme yaşıyorum kafamda saç kalmadı bildiğiniz. Psikolojim bozuldu, doktora gidiyorum bana dalga geçer gibi evet dökülmüş diyor kan tahlili veriyorum değerler normal çıkıyor konazol yazıp yolluyorlar bir çözüm yolu bulan yok 3-4 defa doktora gittim hiçbirisi yardımcı olmadı. Çok kaşınıyordu saçlarım egzama vardır diye gittim dercos şampuan aldım kaşıntı gitti ama dökülme devam ediyor. Saçımı sabah yıkıyorum akşama tozlanıyor böyle sanki çamura girmiş gibi oluyor. Çok temiz birisiyim böyle olmasında şaşırıyorum. Stres yapan birisi değilim normalde.

20240524_180025.webp

20240524_175855.webp

Kan tahlilinde sorun çıkmıyorsa genetik dökülme olabilir. Genetik dökülme varsa çözümü yok diye biliyorum. Benim saçım çok sık, doktora aynı şikayetle gittiğim zaman günde 150 tele kadar saç dökülmesinin normal olduğunu söylemişti. Şu anda saçın olduğu deride seboreik dermatit var ve şiddetli kaşıntılara çözüm bulamıyorum.

Şahsi tecrübem, spor yapmak ve şampuan kullanmak saç dökülmesini arttırıyor. Spor testosteron artışı sağladığı için oluyor muhtemelen, şampuan da saç derisini yıpratıyor.

Sadece beyaz sabun kullanmaya başladığımdan beri hem dökülme bitti hem de kepek olmuyor.

Kan tahlilinde sorun çıkmıyorsa genetik dökülme olabilir. Genetik dökülme varsa çözümü yok diye biliyorum. Benim saçım çok sık, doktora aynı şikayetle gittiğim zaman günde 150 tele kadar saç dökülmesinin normal olduğunu söylemişti. Şu anda saçın olduğu deride seboreik dermatit var ve şiddetli kaşıntılara çözüm bulamıyorum.

Dercos şampuan hocam kesin olarak geçiriyor bende de vardı kaşıyordum kıpkırmızı oluyordu sonunda bu şampuanla tanıştım fiyatı biraz tuzlu ama garanti ise yarıyor.

Şahsi tecrübem, spor yapmak ve şampuan kullanmak saç dökülmesini arttırıyor. Spor testosteron artışı sağladığı için oluyor muhtemelen, şampuan da saç derisini yıpratıyor.

Sadece beyaz sabun kullanmaya başladığımdan beri hem dökülme bitti hem de kepek olmuyor.

Hocam spor yapan birisi değilim. Kiloluyum zaten testosteron artışı nasıl hangi durumlarda oluyor bilmiyorum ama çok fazla masturbasyon saç döker mi?