Selam ayni dert bende de var bazen intihar edesim bile geliyor. Ama su var bana bir doktor tedavi onermisti radyo dalgalariyla burun icindeki o geniz akintisina neden olan yerleri yakmak. Bu cozum olur demisti ama onun haricinde hic bir doktor bu seyden bahsetmedi. 10 yildir KBB doktoruna gitmiyorum bu yuzden. Sanirim tedavi ettirebilmek icin saglam bir profesore gozukmek lazim gibi.
İnanın Azerbaycanda bir doktora gittiğim. Sizin söylediğinizi söyledi. Onun kökünü yakacağız falan dedi ama bunu derken fındık yiyordu ve elini alnına koyup uyuyordu fındık yiyerek. Şimdi gel de kendini bu doktora emanet et.

Zaten kendimi bildim bileli alerjik hastaydım bir de bu akıntı başladı. Özellikle de geceleri yatarken. Sürekli bir akıntı ve boğaz temizleme istediği uykularımı kaçırıyor. Şimdilik çözümüm doktorun verdiği alerji ilacı olan Auris. Ama içip kendimi daha da bağımlı yapmak istemiyorum. Bitkisel vs bir çözüm bulan bizi bilgilendirsin lütfen.
Hocam Aerius da şöyle akıntı akıyor donup kalıyor bu sefer akamıyor ama umuyorum ki, bunun bir ilacı vardır.

İnanın Azerbaycanda bir doktora gittiğim. Sizin söylediğinizi söyledi. Onun kökünü yakacağız falan dedi ama bunu derken fındık yiyordu ve elini alnına koyup uyuyordu fındık yiyerek. Şimdi gel de kendini bu doktora emanet et.

Hocam Aerius da şöyle akıntı akıyor donup kalıyor bu sefer akamıyor ama umuyorum ki, bunun bir ilacı vardır.
Heheheh. Bana soyleyen ise asistandi tıp fakultesi hastanesinde soylemisti. Diger adi ışın tedavisi galiba. Daha kötü yapacaklarini dusundum.

Heheheh. Bana soyleyen ise asistandi tıp fakultesi hastanesinde soylemisti. Diger adi ışın tedavisi galiba. Daha kötü yapacaklarini dusundum.
Sakın gitme!

Ben şu açıdan gitmedin. Düşün bu akıntı akıyor okey ama ya yolunu kaparlarsa?

Düşünmesi bile kötü yani. Hatta Ben Türkiyeyi de düşünüyordum oraya gelmeyi ama ameliyat derlerse zaten girmeyeceğim. Bunun muhtemelen bir ilacı vardır. Ama Bana Azerbaycanda son gittiğim doktor baya güven verdi. 23 doktordan sonra. Bu eğer ki, koronanın vurduğu zarar ise maalesef o ömrünün sonuna kadar gidiyor umutsuzluk vermek istemem ama öyle ise tabii. Fakat bu belki 13 yıldan sonra belki 23 yıldan sonra kendi kendine duracak Rufiq. Maalesef bir şey yapamıyoruz. Sana söylediğim şekilde devamlı yıka dedi antibiyotik ile burunu ama antibiyotik ile 21 gün yıka dedi maximum. Bir süre sonra ara ver gümüş suyu damlasını da 11 gün yap sonra ara ver. Ayrıca doktordan ziyade kendim şöyle bir şey de yapıyorum. Sinüs yıkama kitine bal ekliyorum ve ballı su ile yıkıyorum bu da Benden tavsiye. Tuzlu su ile iyice yıkadıktan sonra ballı su ile de yıka aşırı rahatlarsın. Akıntı durmayacak ama rahatlayacaksın azcık.

@Dzeko

Son düzenleme: