Düşük puanla iyi para kazandıran meslekler

Yer
Cintra
Düşük puandan kastettiğim 350-400 arası bir puan. Acaba bu puanla 4 senelik bana adamakıllı bir maaş kazandıracak iş nedir? Psikiyatrist olan birisi çok çalışmayla ve doktorayla ancak 6-7 senede 100K maaş alabiliyor. Bu durumda bile kesin değil. Bu sebepten ötürü kolay iş bulunabilen, güzel maaş veren mesleklere bakmaya başladım. Çizim ile alakalı olmadığı taktirde önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Hocam maalesef kolay bulabileceğiz iş kolay olmaz, yüksek maaş vermez. Ekran kartına ne kadar para verirseniz o kadar performans alırsınız, ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız. "Dead end job" diye bir kavram var, iş dead end olmasın her türlü bir yerlere varılır. 350-400 puan ile işe girilmez, üniversiteye girilir. Üniversite mezuniyeti iş sağlamaz, kazanım ve gelişme iş sağlar. İş önerisinden önce genel anlamda bunları anlamaya, düzgün bir altyapıya ihtiyaç var.

Hocam gelecek planınıza karşı nutkum tutuldu diyebilirim. Ama öyle kolay iş bulabileceğiniz, çok kazandıran, az puanlık bölümle... Çok zor. Yani Türkiye AB'ye girer siz yine öyle bir iş bulamazsınız o derece.
Gemi mühendisliği tarzı bölümlerin iyi puanlı üniversiteleri 400 puandan başlıyor. Bu sebeple en azından 1 sene içerisinde ortalama bir maaş alabileceğim bir meslek arıyorum.

Düşük puandan kastettiğim 350-400 arası bir puan. Acaba bu puanla 4 senelik bana adamakıllı bir maaş kazandıracak iş nedir? Psikiyatrist olan birisi çok çalışmayla ve doktorayla ancak 6-7 senede 100K maaş alabiliyor. Bu durumda bile kesin değil. Bu sebepten ötürü kolay iş bulunabilen, güzel maaş veren mesleklere bakmaya başladım. Çizim ile alakalı olmadığı taktirde önerilerinize açığım.
Mümkün değil. Çok paraya kısa yoldan tanıdığın varsa ulaşırsın. Piyasada genelde o paraları hak edecek konuma gelince buluyor öyle paralar. İlk hak etmek gerekir.

Geri
Yukarı Alt