Detaylar
Kim cevapladı?Deniz tuzu spreyi alıp kullanabilirsiniz. Saçlara belli miktarda hacim veriyor. Ben de ince tel saça sahibim. Saçımın alnıma düşmesinden nefret ettiğim için kullanıyorum. Aynı zamanda saçı çok çok az sertleştiriyor.
Önerdiğiniz marka var mıdır?Deniz tuzu spreyi alıp kullanabilirsiniz. Saçlara belli miktarda hacim veriyor. Ben de ince tel saça sahibim. Saçımın alnıma düşmesinden nefret ettiğim için kullanıyorum. Aynı zamanda saçı çok çok az sertleştiriyor.
Urban kullanıyorum ben, gayet iyi. Wax çok sertleştiriyor ve fazla yapmacık duruyor bence, sprey zaten başlı başına sıkıntı. Ya köpük kullanabilirsin ya da bunu.
Bu arada beklediğiniz hacim çok iyi bir düzeyde olmasın. Örneğin ben saç alnıma düşmesin diye kullanıyorum. Öyle düşünün.
Bu nasıldır?Urban kullanıyorum ben, gayet iyi. Wax çok sertleştiriyor ve fazla yapmacık duruyor bence, sprey zaten başlı başına sıkıntı. Ya köpük kullanabilirsin ya da bunu.
Bu arada beklediğiniz hacim çok iyi bir düzeyde olmasın. Örneğin ben saç alnıma düşmesin diye kullanıyorum. Öyle düşünün.
Arkadaşım kullanıyor, saçını ıslak gibi gösterir. Tiktok'tan kullananların ne tarz yaptığına bakabilirsin.