@Oltran Yok sorun pek renk seçiminde değil, siz karar verin, aşırı fütüristik oldu, sorunu bu gibi.

Açıkçası bunların hepsi boş :D. Forumun eski hali bizim yaptıklarımıza 1000 basar.

Dosya Ekleri

• 1727360366339.webp
    1727360366339.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 63
Lütfen şu forumun görünüşünü ellemeyin. Bu berbat değil ama opsiyonel olsa daha iyi olur. Eski gri tema daha güzeldi bence. Bunu da koyun ama opsiyonel olsun.

Dostum zaten sana zorla eklettirmiyoruz eklentiyi. Eklentiyi kuracaksın sonra dilersen temayı kuracaksın.

Eklenti falan derken ben pek anlamadım. Eski halini nasıl geri getirebilirim dostum? Hani düz gri olanı. Bunu da beğendim eline sağlık da eskisini kullanamayacağımı görünce biraz sert yazdım sanırım kusuruma bakma. Açık var, sistem var, dark var. Benim sistem dark olduğu için otomatik darkı seçti. Eskisine nasıl dönebilirim?

Eklenti falan derken ben pek anlamadım. Eski halini nasıl geri getirebilirim dostum? Hani düz gri olanı. Bunu da beğendim eline sağlık da eskisini kullanamayacağımı görünce biraz sert yazdım sanırım kusuruma bakma. Açık var, sistem var, dark var. Benim sistem dark olduğu için otomatik darkı seçti. Eskisine nasıl dönebilirim?
2.3 Xenforo versiyonuna geçildi. Tema değişti fakat akıbet ne olacak bilmiyorum. Ben de eskisine görece yakın ekstra bir tema yapıyorum.
Eğer chrome eklentisini indirip benim temamı kurarsan kullanabileceksin yoksa benim temam sana etki etmeyecek.

2.3 Xenforo versiyonuna geçildi. Tema değişti fakat akıbet ne olacak bilmiyorum. Ben de eskisine görece yakın ekstra bir tema yapıyorum.
Eğer chrome eklentisini indirip benim temamı kurarsan kullanabileceksin yoksa benim temam sana etki etmeyecek.
Forumun şu anki temasını sen yapmadın mı?