Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, bana göre sesi tavırları hiç tipine uyuşmuyor. Bu oyunu ilk çıktığı zamanlar oynayıp adamın tavır ve sesine düşmüştüm ulan diyordum bu adam şimdi ne karizmatik bir şeydir diyordum. Tipini görene kadar tipini görünce tüm karizmatik hayallerim suya düştü yani bu ses bu tavırlar bu sıfattan çıkamaz diyordum. Adamın modellemsi çok sade kalmış oyun yapımcıları genelde modellemeleri ciddiye alır. Kadın karakterler waifu olsun diye erkek karakter husbando olsun diye dikkat çekmeye çalışırlar. Ancak crane'nin tipi bildiğiniz kekolara benziyor yani bir oyuncu kadın crane en son şekilde husbando olarak ekler kendine adamın tip olarak husbando olacak bişeyi yok çünkü siz ne düşünüyorsunuz?

Normalde de aşırı yakışıklı bir karakter değildi zaten. Ama o kadar olayın içinden geçip sonunda hayatta kalınca tabii ki öyle gözükür.
Dying Light The Beast Kyle Crane-1

Normalde de aşırı yakışıklı bir karakter değildi zaten. Ama o kadar olayın içinden geçip sonunda hayatta kalınca tabii ki öyle gözükür.
Dying Light The Beast Kyle Crane-1
Evet son oyunda kekodan çok tip olarak savaşçı bir tip kazanmış ama hâlâ sesi tip olarak uyuşmuyor biraz daha yakışıklı sesine uygun bir modelleme olabilirdi ilk oyunun yapım sürecinde.