Detaylar
Kim cevapladı?Mr.Patrick Jane
Uzman
Hikayede ilerleyip görev yaparsanız kilidi açılabilir ilk oyunda hile hariç almak için görev yaparak oyunun yaklaşık %40'na falan gelmek gerekiyordu.Merhaba ben Dying Light 2 Reloaded Edition var. Fakat silahlar yok bu silahları nasıl bulabilirim?
Bold Pilot
Uzman
Afetzede görevleri gibi bir şey vardı onları yapıp alabiliyordun. Ben hiç uğraşamam deyip mod indirip aldım tüm silahları. Oyun çıktıktan 2 sene sonra oyuna silah ekliyorlar bir de alabilmemiz için saatlerce bomboş görevler yapmalıyız. Saçmalık.
Hikayede ilerleyip görev yaparsanız kilidi açılabilir ilk oyunda hile hariç almak için görev yaparak oyunun yaklaşık %40'na falan gelmek gerekiyordu.
Hocam oyunu bitirdim Bloody ties başladım fakat hiçbir şey gelmedi anlamadım.
Afetzede görevleri gibi bir şey vardı onları yapıp alabiliyordun. Ben hiç uğraşamam deyip mod indirip aldım tüm silahları. Oyun çıktıktan 2 sene sonra oyuna silah ekliyorlar bir de alabilmemiz için saatlerce bomboş görevler yapmalıyız. Saçmalık.
Hocam online oynuyorum arkadaşımla o yüzden sıkıntı çıkmasın diye yapmıyorum.
Bold Pilot
Uzman
Dünyanın en zaman kaybı DLC'si hiç başlama bile.
Büyük ihtimal bir şey olmaz. Ben o şekilde oynamıştım diye hatırlıyorum.Hocam online oynuyorum arkadaşımla o yüzden sıkıntı çıkmasın diye yapmıyorum.
Dünyanın en zaman kaybı DLC'si hiç başlama bile.
Büyük ihtimal bir şey olmaz. Ben o şekilde oynamıştım diye hatırlıyorum.
Hocam bir normal yollarla deneyeyim olmadı modlu yaparım artık Bloody ties gerçektende kötü.