E-Spor için CS2, Valorant veya Zula'dan hangisi tercih edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-Spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisinde istersen. Zaten bir oyunu istemeyerek oynarsan pek gelişemezsin. Ama bence Riot e-spora daha fazla önem veriyor.

Zula çok önceden bitti bana kalırsa turnuvalardada valorant yerine cs2 daha iyi geliyor cs2 daha çok kitlesi var e-spor dalında cs2'de geliş.

Hocam Counter-Strike 2. Valorant'ın toksik kitllesiyle hiç uğraşma. Elmas oldum Valorant'ta. Elmas olana kadar maçların yarısında troll geldi. CS 2'de Ruslar agu bubu diyor ama en azından troll değiller. CS 2 çıktığından beri hiç troll bulmadım. Zula hiç geçme kredi kartı yarışı. Kazanmak için para yatırman lazım.

cs2 de rus azaldı baya full kazakistanlı görüyorum onlarda düzgün oynuyorlar çoğu.

Hocam tabii siz bilirsiniz. Ben dedim diye Valorant'tan soğumanıza gerek yok. Bu benim düşüncem. Bir bakarsın Valorant'ta e-sporcu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…