Makaleler
5
Yer
Winterfell
Selam ben E-Yooso Z87 aldım (daha gelmedi). Blic T60'ı da kalabalık olmasın diye satıp yeni klavyenin parasını çıkartayım diyorum. Sizce bu iki tuşu arada sırada basmayan klavyeyi bu fiyata satmak mantıklı mı evde ursun mu?

Tuş basıyor ama yazmıyor mesela harfi.
Klavye sıkıntılı, bu tuş basmama sorunlarıyla meşhur. Aynı klavye bende de var, Caps Lock tuşu öyle bende de ama en son klavyenin kabilesine sövdüğümden beri gayet düzgün çalışıyor.

Boşta duruyorsa sat gitsin, kullanmazsın zaten.

Klavye sıkıntılı, bu tuş basmama sorunlarıyla meşhur. Aynı klavye bende de var, Caps Lock tuşu öyle bende de ama en son klavyenin kabilesine sövdüğümden beri gayet düzgün çalışıyor.

Boşta duruyorsa sat gitsin, kullanmazsın zaten.

Caps Lock olsa yine iyi hocam yav. İşte sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum.

Bence pişman olunacak bir şey yok, kaliteli bir şey değil ki. Yine de sen bilirsin ama dönüp kullanır mısın, kullanmazsın bence.
Katılıyorum Z87 daha iyi bir klavye zaten. Bozuk %60 klavyeyi sattım diye üzülmezdim. En kötü gider Z11 alırsın o paraya. Şu an sıfır ürünler satılıyor 2. el sitelerinde veya forumlarda.

Katılıyorum Z87 daha iyi bir klavye zaten. Bozuk %60 klavyeyi sattım diye üzülmezdim. En kötü gider Z11 alırsın o paraya. Şu an sıfır ürünler satılıyor 2. el sitelerinde veya forumlarda.

Bnimde aklıma geldi o.
Üstteki yazıda mesela e harfi basmadı.