EA kadar saçma bir destek hattı yok. Geçen sene hesabıma erişilip boşta olan maili onaylayıp üstüne almış adam. Numara ve Microsoft girişim var. İlk mailin bende olduğunu vs desteğe iki farklı talep açtım ne döndüler ne maili değiştirdiler.

Bende şu an onunla uğraşıyorum da acaba Steam help yazsam onlar yardımcı olur mu birkaç forum sayfasında görmüştüm

Bende şu an onunla uğraşıyorum da acaba Steam help yazsam onlar yardımcı olur mu birkaç forum sayfasında görmüştüm
Hocam ilk önce bilgisayarınızı Trojandan kurtardınız mı?

Malwarebytes ile tam tarama
HitmanPro ile ikinci bir tarama
Windows Defender Offline taraması
Kaspersky TDSSKiller Taraması
AdwCleaner Taraması

F8 ile Güvenli modu açıp bunların hepsini bilgisayarınıza indirin. Bunlar bu iş için özelleşmiş antivirüsler. Format atmakta bir seçenek ama bu yazılımlar çok güçlü. Sistemi tamamen kurtarma olasılığı çok yüksek. Eksiksiz hepsinde tarama yapın. Güvenli PC'ye kovuşun ondan sonra kurtarmak için çalınan hesapların destek hattıyla haberleşirsiniz.

Hocam ilk önce bilgisayarınızı Trojandan kurtardınız mı?

Malwarebytes ile tam tarama
HitmanPro ile ikinci bir tarama
Windows Defender Offline taraması
Kaspersky TDSSKiller Taraması
AdwCleaner Taraması

F8 ile Güvenli modu açıp bunların hepsini bilgisayarınıza indirin. Bunlar bu iş için özelleşmiş antivirüsler. Format atmakta bir seçenek ama bu yazılımlar çok güçlü. Sistemi tamamen kurtarma olasılığı çok yüksek. Eksiksiz hepsinde tarama yapın. Güvenli PC'ye kovuşun ondan sonra kurtarmak için çalınan hesapların destek hattıyla haberleşirsiniz.

Hepsini yapmadım hocam lakin bir kısmıni yaptım zaten PC açmıyorum kordudan Epic Games belkiyorum 3 gün oldu inşallah yazarlar EA hesabımı önemsemiyorum başka EA hesabı açabilirim EA oyunum yok çünku tek sıkıntı BF 1 BF 5 BF 2042 level gidecek oda umurum da değil

Tahmini ne zaman yazarlar

Bide hesap şu an erişimim var onadan dolayı format atamıyorum şu sıralar leptop da lunix kulanıyorum büyük ihtimal linux geçecem online oyunlar için win 11 atarım yanına okadar