enes19233
Uzman
ea ne atsam daha hızlı dönerler fotaraf olarak oyun almadım ama hesaplarım baplı
ea ne atsam daha hızlı dönerler fotaraf olarak oyun almadım ama hesaplarım baplı
Geçmiş olsun. Mail atıp geri dönüş bekleyebilirsin. https://help.ea.com/tr/customer-care/
EA kadar saçma bir destek hattı yok. Geçen sene hesabıma erişilip boşta olan maili onaylayıp üstüne almış adam. Numara ve Microsoft girişim var. İlk mailin bende olduğunu vs desteğe iki farklı talep açtım ne döndüler ne maili değiştirdiler.
Hocam ilk önce bilgisayarınızı Trojandan kurtardınız mı?Bende şu an onunla uğraşıyorum da acaba Steam help yazsam onlar yardımcı olur mu birkaç forum sayfasında görmüştüm
Hocam ilk önce bilgisayarınızı Trojandan kurtardınız mı?
Malwarebytes ile tam tarama
HitmanPro ile ikinci bir tarama
Windows Defender Offline taraması
Kaspersky TDSSKiller Taraması
AdwCleaner Taraması
F8 ile Güvenli modu açıp bunların hepsini bilgisayarınıza indirin. Bunlar bu iş için özelleşmiş antivirüsler. Format atmakta bir seçenek ama bu yazılımlar çok güçlü. Sistemi tamamen kurtarma olasılığı çok yüksek. Eksiksiz hepsinde tarama yapın. Güvenli PC'ye kovuşun ondan sonra kurtarmak için çalınan hesapların destek hattıyla haberleşirsiniz.