Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AliKemal KUDU

Başarılı
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım sorunum çözülür.

Son düzenleme:
Çözüm
"Oyun kapanmıyor bu arada" kısmını tam olarak anlayamadım ama oyunu aça basıp 20 saniye sonra beni EA uygulamasına yönlendiriyor. Bizim ana sorunumuz bu. Muhtemelen bizle aynı sorunu yaşıyorsun.
Aynı sorun mu yaşadığım bilmiyorum ancak dün oyuna girebilirken bugün giremez oldum. EA Launcher oyunu başlatıyor sonrasında oyunu ekrana bir türlü vermiyor. Masaüstüne atıp atıp duruyor. Görev çubuğundan tekrar tıklıyorum yine böyle girer gibi oluyor 3-4 sn sonra tekrar masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor bu arada, herhangi bir hata kodu da almıyorum. Anlayamadım gitti.
Kahramanınız olmaya geldim (Umarım) windhawk'ı ve Overeolf'u kapatın
Siz direkt son dediğimi bir deneyin
Bende senin dediğin şekilde olmadı. Denediğim şeyi yazıyorum.

EA App'i sildim. PC'yi yeniden başlattım
Ben Xbox Game Pass'den oyunu açmak istiyorum bu yüzden Game Pass'i açtım.
Oyunu yükleye basınca EA App'i oyunun kurulu olduğu dizine seçtim zaten oyunu daha önceden indirdiğim için kendisi yükledi.
Sonrasında oyunu açtım fakat sorun düzelmedi.

Hiçbir değişiklik yok şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin dediğin şekilde olmadı. Denediğim şeyi yazıyorum.

EA App'i sildim. PC'yi yeniden başlattım
Ben Xbox Game Pass'den oyunu açmak istiyorum bu yüzden Game Pass'i açtım.
Oyunu yükleye basınca EA App'i oyunun kurulu olduğu dizine seçtim zaten oyunu daha önceden indirdiğim için kendisi yükledi.
Sonrasında oyunu açtım fakat sorun düzelmedi.

Hiçbir değişiklik yok şu anda.
GamePass'den mi başlattınız oyunu?

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yazıp Enter'a bas:

Kod:
sfc /scannow

Sonra bi dene açmayı olmazsa yeniden başlat PC'yi görev yöneticisinden sistem dosyaları hariç bütün ek uygulamaları kapa öyle açmayı dene. Malasef denem yanılmayla çözebiliriz bu sorunu akşam 3 saat uğraştım internetten de baktığım kadarıyla tek bir çözümü yok herkeste farklı şekilde çözülmüş

Simplewall veya Portmaster veya VPN veya internetle ilgili bir program varsa kaldır PC'den ve yeniden başlat. Ben sorunum çözülmeden önce Simplewal, Portmaster bir de Nord VPN yüklüydü onları kaldırmıştım

Şu an Windows Defender'da bütün ayarlarım aktif durumda sen de bir kontrol et

bf1.exe'nin uyumluluk modunu windows 8 yap, yönetici olarak başlatı seç ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle dene ben de şu an öyle değil ama bazılarında işe yaramış.

battlefield 1 won t launch gamepass

battlefield 1 not launching

bu terimleri Google'da arat İngilizce kaynaklar yardımcı olabilir sana illaki bir çözümü vardır

GamePass'den mi başlattınız oyunu?

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yazıp Enter'a bas:

Kod:
sfc /scannow

Sonra bi dene açmayı olmazsa yeniden başlat PC'yi görev yöneticisinden sistem dosyaları hariç bütün ek uygulamaları kapa öyle açmayı dene. Malasef denem yanılmayla çözebiliriz bu sorunu akşam 3 saat uğraştım internetten de baktığım kadarıyla tek bir çözümü yok herkeste farklı şekilde çözülmüş

Simplewall veya Portmaster veya VPN veya internetle ilgili bir program varsa kaldır PC'den ve yeniden başlat. Ben sorunum çözülmeden önce Simplewal, Portmaster bir de Nord VPN yüklüydü onları kaldırmıştım

Şu an Windows Defender'da bütün ayarlarım aktif durumda sen de bir kontrol et

bf1.exe'nin uyumluluk modunu windows 8 yap, yönetici olarak başlatı seç ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle dene ben de şu an öyle değil ama bazılarında işe yaramış.

battlefield 1 won t launch gamepass

battlefield 1 not launching

bu terimleri Google'da arat İngilizce kaynaklar yardımcı olabilir sana illaki bir çözümü vardır
Yardımın için teşekkür ederim ama bunların hepsini denedim. Bilgisayarımda bu oyunu oynamak için kapatmak istemeyeceğim programlar var. Yapmaktan vazgeçtim. Sorunu gerçekten düzelene kadar ya da kesin bir yöntem bulana kadar daha fazla denememeye karar verdim. Ek olarak ileride bu sorunu ile buraya gelecek olan kişilere ithafen aşağıda bıraktığım linkteki çözümleri de deneyebilirsiniz. Bende işe yaramadı ama denemekte fayda var.

link

Artı -1 Eksi
Yardımın için teşekkür ederim ama bunların hepsini denedim. Bilgisayarımda bu oyunu oynamak için kapatmak istemeyeceğim programlar var. Yapmaktan vazgeçtim. Sorunu gerçekten düzelene kadar ya da kesin bir yöntem bulana kadar daha fazla denememeye karar verdim. Ek olarak ileride bu sorunu ile buraya gelecek olan kişilere ithafen aşağıda bıraktığım linkteki çözümleri de deneyebilirsiniz. Bende işe yaramadı ama denemekte fayda var.

link

Tamamdır nasıl istersen ben de zaten pek beğenmedim BF 5'ten buna geçince.

Deneyip sonucu yazarım.

Yok ya hiç bir yöntem işe yaramıyor.
Tüh be dostum ben işe yarayacağını düşünmüştüm. Herkeste farklı bir yöntem işe yarıyor demek ki ben de rastgele internetten araştırıp yapmaya çalışırken düzeldi. Belki de çözüm diye söylediğim şey değil de yaptığım başka bir şey işe yaramıştır ben de bilemiyorum

Burada bir sürü çözüm var bunları da son kez denemenizi tavsiye ederim bir de youtubetaki videoları

Son düzenleme:
Tüh be dostum ben işe yarayacağını düşünmüştüm. Herkeste farklı bir yöntem işe yarıyor demek ki ben de rastgele internetten araştırıp yapmaya çalışırken düzeldi. Belki de çözüm diye söylediğim şey değil de yaptığım başka bir şey işe yaramıştır ben de bilemiyorum

Burada bir sürü çözüm var bunları da son kez denemenizi tavsiye ederim bir de youtubetaki videoları

Bunu da denedim hatta ilk bunu denemiştim acaba olur mu diye ama muhtemelen birden fazla değiştirmem gereken şey var. Yani 2 - 3 şeyi aynı anda yapmam gerekiyor ve muhtemelen bir tanesini kaçırıyorum fakat bunların hepsini yaparak oyuna girme fikri bile midemi bulandırıyor artık. Bilgisayarımda Riot Vanguard yüklü onu kapatmak için bilgisayarı yeniden başlatmak vs gerekiyor bu durumda ben oyunu her açtığımda 2 3 kere yeniden başlatıp girmem falan gerekiyor tam bir saçmalık. Bir kere ayar yaptıktan sonra normal bir şekilde kullanabileceğimi bilsem gene yaparım o sorun değil ama kim bilir ne yüzünden çalışmıyor.

Artı -1 Eksi

Burada belirtilen yöntemleri uyguladım ama nafile. EA'ya ticket attım saçma sapan bot mesajı ile cevap verdiler. Pes etmek üzereyim 3 arkadaş oynayacağız onlarda sorunsuz çalışıyor ben defalarca format attım, başka hesap açıp tekrar satın aldım yok yok yok ne yaptıysam yok.

Artı -1 Eksi