17340

Uzman
Yer
Cyprus
RAM: Klevv Cras V 64 GB 6400 CL32
Ekran kartı: Dahili
Anakart: ROG B850I
İşlemci: Ryzen 9 9900X

Laptop üzerinden sıkıntısız şekilde 220 saat oynadım, hiçbir problem yok. Oyun harici SSD'ye kurulu, masaüstü bilgisayarıma taktım, bir defa oynadım hiçbir problem olmadan.

Dünden beri denemediğim yol kalmadı, açılmıyor. Steam üzerinden başlatıyorum, EA açılıyor, oyun yükleme ekranı geliyor sonrasında kapanıyor, EA uygulaması geri açılıyor hata kodunu bile göstermeden kapanıyor Steam üzerinden de çalışmayı durdurmuş oluyor.

Sistemden mi desem ilk seferde neden açıldı, sonrasında bir şey de yapmadım herhangi bir değişiklik yapmadım. Yardımcı olabilecek var mıdır? 🙂

EA kaynaklı bir sorun bu, geçen Battlefield 5 oynamak istediğimde başıma gelmişti. EA App uygulamasını komple kaldırıp (kalıntıları dahil) tertemiz kurmak gerek. Yanlış anlaşılma olmasın oyunu değil EA App tekrar temiz kurmak işe yarıyor. Birde oyunu sadece steamden değilde EA app kendisinden bir başlatın.

EA kaynaklı olduğunu anladım da, sildim tekrar tekrar kalıntı bırakmadım baştan yükledim, denemediğim şey kalmadı hata kodu verse ona göre hareket edeceğim onu da vermiyor.

Oyunun dosyaları desem laptopta ne diye açılıyor, harici SSD'den çalıştırıyorum, sistemde desem en başta ne diye açıldı şimdi niye açılmıyor.

Ne Steam, ne EA, .exe dosyası nerden başlatırsam başlatayım aynı.

EA uygulaması açılıyor, oyun yükleme ekranı geliyor sonrasına başlaması gerekirken kapanıyor, EA uygulaması hata göstermek için tekrar açılıyor onu bile göstermeden tekrar kapanıyor ve başladığım yerdeyim.

100 kere denedim, maalesef açılmıyor. :)