Dostum konuyu uzatmaya gerek yok demiştim ama. Açık beta olarak lanse ediliyor açık beta oyunun ücretsiz olarak oyunun tam versiyonu olmayan bir sürümünde insanlara oyunu test ettirip oyun hakkın da görüşlerini almak içindir. Yani açık beta ücretsiz olarak verilir ancak EA bunu kendi uygulamasına falan yazmak yerine direk oyunun ismini open beta olarak yaparsa doğal olarak ücretsiz beklersin. Uzatmaya gerçekten gerek yok bitti artık.
EA değil bu her oyunda böyle CoD'da da öyle. Her oyunda açık beta döneminden iki gün ön sipariş edenlere oyunu açarlar ya da bu şekilde key dağıtırlar. Altı üstü 30dk Twitchte telefonu açık bırakacaksın bu kadar basit. CoD Microsoft satın alana kadar bunu bile sunmuyordu. Önce Playstation sahipleri oynayabiliyordu 2 gün boyunca, daha sonra PC'de ön sipariş verenler daha sonra ise normal kullanıcılar. Adamlar burada her yerde key dağıtıyor resmen. Bana bile üç tane key düştü arkadaşlara verdim. Burada tatava yapmaya gerek yok. EA'in para göz oluşunu sabaha kadar eleştiririz de şu durumun negatif tarafı yok.

EA değil bu her oyunda böyle CoD'da da öyle. Her oyunda açık beta döneminden iki gün ön sipariş edenlere oyunu açarlar ya da bu şekilde key dağıtırlar. Altı üstü 30dk Twitch'te telefonu açık bırakacaksın bu kadar basit. CoD Microsoft satın alana kadar bunu bile sunmuyordu. Önce PlayStation sahipleri oynayabiliyordu 2 gün boyunca, daha sonra PC'de ön sipariş verenler daha sonra ise normal kullanıcılar. Adamlar burada her yerde key dağıtıyor resmen. Bana bile üç tane key düştü arkadaşlara verdim. Burada tatava yapmaya gerek yok. EA'in para göz oluşunu sabaha kadar eleştiririz de şu durumun negatif tarafı yok.

Bana ne CoD'dan bana ne EA'den. Ben oradaki açık beta yazısına bakarım.