Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frissonitte

Uzman
Temu'dan aldigim X15'i, tam şarj sonrasi sadece 4 saat 15 dakika kullandim. LED'leri yanip sonmeye ve RGB açılıp kapanmaya basladi. Ürün sitesinde 20 saat batarya suresi yaziyor. RGB'ler acik oldugu icin mi bu kadar dustu yoksa urunde bir sorun mu var?
Diger kullanicilarin deneyimlerini merak ediyorum.

unnamed.webp

Çözüm
Önümüzdeki birkaç gün RGB kapalı şekilde de test edip sonucu buraya yazayım. Ürünüm sorunsuzsa bile en azından burada veri toplamış oluruz.

Önümüzdeki birkaç gün RGB kapalı şekilde de test edip sonucu buraya yazayım. Ürünüm sorunsuzsa bile en azından burada veri toplamış oluruz.

Şu anda durum bu, hala kullanmaya devam ediyorum. Şarjı bitince tekrar güncellerim.

Son güncelleme: Rgbleri kapatınca 17 saat 45 dakika süre aldım. Zaten incelemelerinde falan da öyle deniyor. Ürünümde bir sorun yokmuş. Konu kapanabilir.
Yaklaşık 3 haftadır elimde. Finaller daha yeni bittiği için çok oyun oynamadım, 12 saat civarı kullanmışım, ilk geldiği günden beri hiç sarja takmadım ve hala da şarjı bitmedi. RGB'den kaynaklıdır. Aula'da da yanlış bilmiyorsam RGB'siz 200+ saat kullanım süresi sunuyorken RGB ile 15-20 saat süre sunuyormuş.

Yaklaşık 3 haftadır elimde. Finaller daha yeni bittiği için çok oyun girmedim, 12 saat civari kullanmışım, ilk geldiği günden beri hiç sarja takmadım ve hala da şarjı bitmedi. RGB'den kaynaklıdır. Aula'da da yanlış bilmiyorsam RGB'siz 200+ saat kullanım süresi sunuyorken RGB ile 15-20 saat süre sunuyormuş.

Bilgi için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla ürünü RGB kapalı kullandınız ve şarjı o kadar gitti değil mi?

Şu anda durum bu, hala kullanmaya devam ediyorum. Şarjı bitince tekrar güncellerim.

Son güncelleme: Rgbleri kapatınca 17 saat 45 dakika süre aldım. Zaten incelemelerinde falan da öyle deniyor. Ürünümde bir sorun yokmuş. Konu kapanabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250108_144630_Clock.webp
    Screenshot_20250108_144630_Clock.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar.easysmx x15 bende temu üzerinden aldım.Bgün geldi.İlk gamepad tecrübem.Bazı sorularım olacaktı.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1- 2.4 ghz dongle ile pc de nasıl bağlantı sağlayacağız?
2-Driveri ve şarj göstergesi yok.Şarj yüzdesini nasıl öğrenebiliriz?Program vb bir şey var mıdır?
3-Tam dolum kaç saatte oluyor?Şarjın bitmek üzere olduğunu ve tam dolduğunu nasıl anlarız?Şarj bitmek üzereyken ve tam dolduğunda üzerindeki ışıklar yanıp sönüyor mu?

Merhabalar.easysmx x15 bende temu üzerinden aldım.Bgün geldi.İlk gamepad tecrübem.Bazı sorularım olacaktı.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1- 2.4 ghz dongle ile pc de nasıl bağlantı sağlayacağız?
2-Driveri ve şarj göstergesi yok.Şarj yüzdesini nasıl öğrenebiliriz?Program vb bir şey var mıdır?
3-Tam dolum kaç saatte oluyor?Şarjın bitmek üzere olduğunu ve tam dolduğunu nasıl anlarız?Şarj bitmek üzereyken ve tam dolduğunda üzerindeki ışıklar yanıp sönüyor mu?
Sorduğunuz her şey manualde yazıyor. Tam dolum saati kullandığınız adaptöre göre değişir. Kaliteli adaptör kullanın, fast charge özellikli olmasa daha iyi olur.