KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 10 Aralık 2025 #11 xalvorath dedi: tasarım nedense tanıdık geldi, böyle bir tasarım daha önce gördüm Genişletmek için tıkla... Görmeniz çok doğal. Linux forumları, Kayıp Rıhtım Forum vs. Discourse tabanlı. Hazır bir script kullanıyorum, sıfırdan yapmadım yani xalvorath dedi: Tatlı güzel olmuş hocam elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sizin katılımınızla daha güzel olur. xalvorath dedi: belki sende istersen düzenlenebilir. Genişletmek için tıkla... Geceye Çizik ismini ve nostalji temasını yansıttığı için default haliyle bırakmak istedim aslında. Temaya renk olarak hiçbir düzenleme yapmadım. Tek yaptığım açık temayı iptal ettim. Geceye Çizik isminin hakkını vermek için elden geldiğince. Yarışma başlattık bakalım. Ne olacak? Son düzenleme: 3 Aralık 2025
xalvorath dedi: tasarım nedense tanıdık geldi, böyle bir tasarım daha önce gördüm Genişletmek için tıkla... Görmeniz çok doğal. Linux forumları, Kayıp Rıhtım Forum vs. Discourse tabanlı. Hazır bir script kullanıyorum, sıfırdan yapmadım yani xalvorath dedi: Tatlı güzel olmuş hocam elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sizin katılımınızla daha güzel olur. xalvorath dedi: belki sende istersen düzenlenebilir. Genişletmek için tıkla... Geceye Çizik ismini ve nostalji temasını yansıttığı için default haliyle bırakmak istedim aslında. Temaya renk olarak hiçbir düzenleme yapmadım. Tek yaptığım açık temayı iptal ettim. Geceye Çizik isminin hakkını vermek için elden geldiğince. Yarışma başlattık bakalım. Ne olacak?