Niye kendinize göre düşünüyorsunuz?

Kız daha 15 yaşındaymış ve büyüdüğü ortamı biliyor musunuz, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz?
O kızın ve o erkeğin aile hayatındaki ve sosyal hayatlarındaki faktörler onları gece saat 2'de dışarıda olmayı normal karşılayacak şekilde büyütmüş olabilir. Ancak ne olursa olsun ne kızın ne de bir erkeğin çocuk yaşta gece saat 2'de dışarıda olması, özellikle bu yaştaki çocukların ellerinde silah olması ve bilinçli/bilinçsiz fark etmez o silahı kullanması hiç normal bir şey değil.

Bilerek kadın/erkek ayrımı yapmadan, yalnızca "kızın ne işi vardı" eleştirisi yapmadan söylüyorum bunları.

Genel olarak ebeveynlerin çocuklarını korumayla, onların her konudaki gelişimiyle daha çok ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

O kızın ve o erkeğin aile hayatındaki ve sosyal hayatlarındaki faktörler onları gece saat 2'de dışarıda olmayı normal karşılayacak şekilde büyütmüş olabilir. Ancak ne olursa olsun ne kızın ne de bir erkeğin çocuk yaşta gece saat 2'de dışarıda olması, özellikle bu yaştaki çocukların ellerinde silah olması ve bilinçli/bilinçsiz fark etmez o silahı kullanması hiç normal bir şey değil.

Bilerek kadın/erkek ayrımı yapmadan, yalnızca "kızın ne işi vardı" eleştirisi yapmadan söylüyorum bunları.

Genel olarak ebeveynlerin çocuklarını korumayla, onların her konudaki gelişimiyle daha çok ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben yaptıklarının iyi olduğunu savunmadım, farkındaysan.

O çocuğun felsefesine göre
Ben bu işi yapabiliyorsam karşımdakini etkileyebileceksem iyi bir şeydir mantığı var.

Hem de gece ikide çıkarsa senden mi izin alacak?
Bu kadar kısıtlama istiyorsan verirler merak etme, bir gün resmi gazetede görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay özeti çocuğun ailesi varlıklıymış, çocuklarının silahı varsa ailesinin hayli vardır. Husumetlilerim var demiş. 17 yaşında ne husumetlilerin var senin? O yaşta ehliyetsiz araç kullandığını da söylendi. Son olarak olay gece olmuş. Bir kız çocuğu o saatte gerçekten ama ne işi var? Çocuk yaşta birisi evden çıkıp o saate kadar gelmemesi anormaldir. Burada sorumsuz aile örneği var, böyle olunca bu durum kaçılnılmaz oluyor.

Sosyalde bu katil kızı aldattığını ve silah doğrulttuğunu söylediler. Yani kasten adam öldürme var. 8 ayrı suçu var. Bunun toplum içinde zaten olması başlı başına bir sorun zaten, tipi her şeyi anlatıyor.

Niye kendinize göre düşünüyorsunuz?

Kız daha 15 yaşındaymış ve büyüdüğü ortamı biliyor musunuz, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz?

Çok daha beter ortamda büyüdüm, bu iş sende bitiyor. Bizim büyüdüğümüz yılda gece sokaklarda olmak normal sayılmazdı. Gece çıkan ya hırsız ya da ölümüne çıkmış bir varoştu. 17 yaşında bile olsan o saatte dışarıda olamazsın.

Evinizde bir Silah bulunuyorsa, mutlaka bir gün evin çocuğu o silahı bulur ve dener.

Maalesef doğru bu bir tespit.

Son düzenleme:
İşi bilen adamın eline gelse sıkıntı yok, bende bazen iki kurcalayıp bırakıyorum tetiğe basmadığın sürece ne yaparsan yap patlatamazsın o silahı :D
Silahı sıkan zaten çocuk değil aralarında başka bir kız daha var Duruyu o kız vuruyor silahı bahçeye getiren kişi Kerem insanın aklına bir sürü şey geliyor acaba kıskançlıktan mı vurdu?

Silahı sıkan zaten çocuk değil aralarında başka bir kız daha var Duruyu o kız vuruyor silahı bahçeye getiren kişi Kerem insanın aklına bir sürü şey geliyor acaba kıskançlıktan mı vurdu?
Eğer yan yanalar ise yanlışlıkla olması muhtemel, elin kaysa tetiğe direkt yanında ona isabet gelebilir. Ama arada mesafe var ise bilerek vurmuş olabilir.