Video bu, CapCut’tan editledim, olayın olduğu yeri yavaşlattım, bakarsanız. Bu bir sorun mu? Videosunu çektiğim fan genelde yavaş dönüyor nedense ama kapsamlı test yapmadım.
@Loniss evet senkronize hocam, onlarda durup hemen çalışır gibi oluyor. İşlemci fanı da öyle. Yani ona detaylı bakmadım diğerleri ancak evet öyle aynı anda durup çalışıyor.
Ya emin olmamakla beraber benim eski kasamda da aynı durum vardı sanırım ya.
İlk başta çalışıyor sonra duracakmış gibi anlık yavaşlayıp geri hızlanıyor.
Emin olmamakla beraber sanırım normal hocam.
Ama teknik sebebini bilmiyorum merak ta ettim.
Videoda hız değiştiği için emin olamadım da ilk başta biraz yavaş başlayıp biraz çabuk hızlanmasını gördüyseniz bu normal.
Şu an da normal gibi gözüküyor videoda.
Videoda hız değiştiği için emin olamadım da ilk başta biraz yavaş başlayıp biraz çabuk hızlanmasını gördüyseniz bu normal.
Şu an da normal gibi gözüküyor videoda.
@Loniss evet senkronize hocam, onlar da durup hemen çalışır gibi oluyor. İşlemci fanı da öyle. Yani ona detaylı bakmadım diğerleri ancak evet öyle aynı anda durup çalışıyor.
@Loniss evet senkronize hocam, onlarda durup hemen çalışır gibi oluyor. İşlemci fanı da öyle. Yani ona detaylı bakmadım diğerleri ancak evet öyle aynı anda durup çalışıyor.
Anladım anladım özellikle sordum, dediğim gibi benzer bir durum vardı bende de diye hatırlıyorum.
Tahminimce kasayı ilk çalıştırdığınızda PSU'nun anlık voltajla cebelleşmesidir.
@Loniss evet senkronize hocam, onlar da durup hemen çalışır gibi oluyor. İşlemci fanı da öyle. Yani ona detaylı bakmadım diğerleri ancak evet öyle aynı anda durup çalışıyor.
Bunlar sistem açılırken oluyorsa normaldir. Fanların dönmeye başlaması, daha sonra durması veya yavaşlaması ve hemen sonrasında çalışmaya devam etmesi. Sistem açıkken yapmıyorsa sorun yok.