yumusakg
Uzman
Ulaşamazsanız polise gidebilirsiniz. Adam dolandırdı galiba. Sarı siteden mi aldınız?
Letgo'dan aldım hocam.
Ulaşamazsanız polise gidebilirsiniz. Adam dolandırdı galiba. Sarı siteden mi aldınız?
Engellemiş olma ihtimali çok yüksek. Whatsapp'ta birini engelledikten sonra hemen profil resmi kaybolmuyor. Ne yazık ki tecrübeyle söylüyorum bunları. Ayrıca geçmiş olsun. Polise gitmenizde yarar var.2 gün önce satıcı ile anlaşıp RX 6600 XT ekran kartı aldım. Satıcı baya güvenilir duruyordu ancak EFT yaptığım günden beri satıcı WhatsApp'ta çevrimdışı ve telefonları direkt meşgule düşüyor. Beni engellememiş profil fotoğrafı vs. var ama size de bir danışmak istedim. Sizce dolandırıldım mı, çünkü daha önce konuşmuştuğumuzda da ara sıra 1 gün çevrimdışı kaldığı oluyordu.
Geçmiş olsun hocam, büyük ihtimal dolandırıcı. Yine de WhatsApp'tan mesaj atın. İşte geri dönüş yap hemen yoksa şikayet edeceğim diye fazla beklemeyin. 1-2 saate geri dönüş yapmazsa suç duyurusunda bulunun.
Engellemiş olma ihtimali çok yüksek. WhatsApp'ta birini engelledikten sonra hemen profil resmi kaybolmuyor. Ne yazık ki tecrübeyle söylüyorum bunları. Ayrıca geçmiş olsun. Polise gitmenizde yarar var.
Şansınızı deneyin derim hocam.Şimdi başka numaradan aradım ancak yine telefonu meşgul anlamadım gitti.
Polisin çok bir şey yapacağını sanmıyorum.
Şimdi başka numaradan aradım ancak yine telefonu meşgul anlamadım gitti.
Polisin çok bir şey yapacağını sanmıyorum.