emre44 28

Başarılı
Yarın kartımı satacağım, ondan sonraki hafta yeni kartım gelecek. Eski kartımı satmadan önce DDU ile sürücüleri silmem lazım mı? Gerek yoksa hiç uğraşmayacağım.

Yapmak zorunda değilsin fakat yapsan iyi olur. Ben bir kaç hafta önce ekran kartı değiştirdim. Normalde sistemde hiç sorun yokken bazen açtığımda takılmalar yaşıyordum 2-3 saniye ara ile mouse donuyordu, görüntü donuyordu. DDU ile temizleyip baştan kurduğumdan beri tekrarlamadı sorun.

Yapmak zorunda değilsin fakat yapsan iyi olur. Ben bir kaç hafta önce ekran kartı değiştirdim. Normalde sistemde hiç sorun yokken bazen açtığımda takılmalar yaşıyordum 2-3 saniye ara ile mouse donuyordu, görüntü donuyordu. DDU ile temizleyip baştan kurduğumdan beri tekrarlamadı sorun.
Yeni kart gelince yaparım zaten hocam. Görüntü geldiği sürece sorun yok.

Yeni kart gelince yaparım zaten hocam. Görüntü geldiği sürece sorun yok.

Windows Update'in kendisinin driver kurma özelliğini kapat. Özellikle AMD kartı kullanıyorsan, sen güncel sürücüyü kursan bile Update ilk güncellemede hafızasındaki eski bir sürücüyü kurup, güncel sürücü ile çakışmasına neden oluyor. Bu da sorunlara neden oluyor. Mesela adrenaline programının açılmamasına neden olabiliyor.
DDU'yu çalıştırmadan önce Windows'u güvenli mod ile çalıştır. Güvenli Mod'da açıldıktan sonra DDU ile kalıntıları daha temiz bir şekilde silersin.