Selam , ben de enermax revolition alacaktım ama forumlarda ve yorumlarda çok sesli olduğunu okuyunca vazgeçtim, Msi A850GLS Atx 3.1 - Pcie 5.1 Tier-A Gold aldım (aslında nzxt 850 gold almıştım çok uyguna ama kargo gelene kadar Pcie 5.1 olmadığını öğrendim, diğer modeli 5.1 miş o da ilk aldığımız kalitesinde değilmiş vs ), özellikle sessizliğe yoğunlaşmış ve CW de yok, en iyisi olmasa da %50 yüke kadar fan açmayan açtığında da sesini duymadığım CW si de olmayan bir PSU . Ayrıca 15 günden sonra iade değil de servise göndermeniz gerekiyor (ama ayıplı , yanlış gönderilen ürün için de 30 gün süre var , en azından trendyol da o şekilde yazıyor) , ben Trendyoldan aldığım ve 25 gün kullandığım ürün den randıman alamayınca iade etmek istedim ama iade et butonu 15 günden sonra olmuyor bildiğiniz gibi, firmanın sahibinin cep telefonunu buldum direkt onu aradım durumu anlattım, o da bana eğer ayıplı mal üzerinden gidip gönderirseniz benim komisyonlarım geri verilmez ben de mecburen işi yokuşa sürerim ama müşteri hizmetlerini arayıp "benim hatam aldık ama kullanamadık ciddi hastane sorunlarımız vardı şimdi iade etmek istiyorum firma sahibi ile de konuştuk bana yardımcı olmak için kabul etti deyip bir iade kargo kodu alabilirseniz ben de iadenizi eksiksiz kabul ederim" dedi , o şekilde geri iade yapabildim iade süresi bitmiş bir ürün için. Siz de aynı yolu izleyebilirsiniz ,hatta sizinki daha kolay olur, hiç olmadı ayıplı mal statüsünde gönderirsiniz daha 30 gün dolmamış.
EK : Bu arada söylemeyi unutmuşum iadem 2 gün önce yapılmış.