Şans işi maalesef.Hocam inanılır gibi değil o kadar para veriyoruz yaşanana bak bundan önce ki kalitesiz güç kaynağında yaşanmayan olay bu güç kaynağında yaşanması..
Detaylar
Kim cevapladı?TekTabanca
Uzman
Bu arada furmark testininde etki edebileciğini düşünüyorum. Nedense ondan sonra oldu gibi.2 gün önce benim de nur top gibi bir Coil Whine'ım oldu. Ses sorun yaratmıyorsa iadeyle falan uğraşma zira bir zararı yok, oyun açınca da fanlar köklendiği için neredeyse duyulmuyor.
Bu arada FurMark testininde etki edebileciğini düşünüyorum. Nedense ondan sonra oldu gibi.
FurMark testinden olmaz. PSU'yu tam yüke çektiği için fark etmeni sağlamış Coil whine'ı. Kulaklık tak devam. Geçmiş olsun.
TekTabanca
Uzman
Dediğiniz gibi kulaklıkla devam pek umursamamak lazım, zaten yüzümüz hiç gülmüyor bu konularda. Cevap verdiğiniz için teşekkürler.FurMark testinden olmaz. PSU'yu tam yüke çektiği için fark etmeni sağlamış Coil whine'ı. Kulaklık tak devam. Geçmiş olsun.
Son düzenleme:
Belirttiğim gibi teknik olarak bir etkisi olmadığı için performansa etkisi yok (bobin titreşiminden geliyor ses) ama madem 5 gün oldu, imkan varken değiştirmek daha iyi olur. Sonra olası ses artışında ayıplı ürün saydırabilseniz bile firma sorun çıkarırsa süreç fazla uzayacaktır.Hocam performansa etkisi var mıdır? Eğer varsa değiştirmek isterim ama test ettim fps değerleri normal gibi belkide etkisi vardır. Genellikle kulaklıkla oyun oynuyorum duyulmuyor gibi, siz performans kaybı yaşadınız mı? Bu arada alalı 5 gün olmadı.
Senin yine iyi bende hem PSU hem de GPU cw yapiyor baş ağrısından geçilmiyor.
TekTabanca
Uzman
Etiketi sökmüştüm kabul edeceklerini sanmıyorum.Belirttiğim gibi teknik olarak bir etkisi olmadığı için performansa etkisi yok (bobin titreşiminden geliyor ses) ama madem 5 gün oldu, imkan varken değiştirmek daha iyi olur. Sonra olası ses artışında ayıplı ürün saydırabilseniz bile firma sorun çıkarırsa süreç fazla uzayacaktır.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-