TekTabanca

Uzman
İyi günler, geçtiğimiz günlerde MSI MAG Forge 121A B75 PCI-E5 750W kasasını satın almıştım. İçinde A750BN güç kaynağı var. İlk günlerde sorun yoktu fakat şimdi güç kaynağından cıtırzı sesi geliyor. Oyuna girdiğim andan itibaren başlıyor. Oyundayken masaüstüne geri döndüğümde ses nispeten azalıyor. Sesin ekran kartından gelebileceğinden şüphelendim kasayı dinlediğimde güç kaynağından geldiğini fark ettim. Başka kullanıcılarda bu sorundan şikayetçi. Yardımcı olur musunuz?

İyi günler, geçtiğimiz günlerde MSI MAG Forge 121A B75 PCI-E5 750W kasasını satın almıştım. İçinde A750BN güç kaynağı var. İlk günlerde sorun yoktu fakat şimdi güç kaynağından cıtırzı sesi geliyor. Oyuna girdiğim andan itibaren başlıyor. Oyundayken masaüstüne geri döndüğümde ses azalıyor nispeten. Sesin ekran kartından gelebileceğinden şüphelendim kasayı dinlediğimde güç kaynağından geldiğini fark ettim. Başka kullanıcılarda bu sorundan şikayetçi. Yardımcı olur musunuz?
Yardımcı olunabilecek bir sorun değil pek de. En fazla işlemciye ve ekran kartına UV yaparak sesi azaltmayı deneyebilirsin. Son seçenekte değişim istemek.

Yardımcı olunabilecek bir sorun değil pek de. En fazla işlemciye ve ekran kartına UV yaparak sesi azaltmayı deneyebilirsin. Son seçenekte değişim istemek.

Değişim kabul ederler mi? Sanmıyorum Amazondan almıştım.

Değişim kabul ederler mi? Sanmıyorum Amazondan almıştım.
Benim de başıma geldi. Aldığımdan beri de devam ediyor. 14 günü geçtiyse ve ses çok absürt seviyede değilse genelde firma inisiyatifine kalıyor. THH sürecini işletmek isterseniz ve sorun teslimden sonraki 6 ay içinde yaşandıysa CW ayıplı mal saydırabilirseniz o zaman değişim ya da iade şansı olabilir ama uğraşır mısınız? Bilemiyorum. Benimki çok yüksek olmadığı ve teknik olarak CW sorun yaratmadığı için fan ayarlarıyla tolere eder seviyeye getirebildim.

Benim de başıma geldi. Aldığımdan beri de devam ediyor. 14 günü geçtiyse ve ses çok absürt seviyede değilse genelde firma inisiyatifine kalıyor. THH sürecini işletmek isterseniz ve sorun teslimden sonraki 6 ay içinde yaşandıysa CW ayıplı mal saydırabilirseniz o zaman değişim ya da iade şansı olabilir ama uğraşır mısınız? Bilemiyorum. Benimki çok yüksek olmadığı ve teknik olarak CW sorun yaratmadığı için fan ayarlarıyla tolere eder seviyeye getirebildim.
Hocam performansa etkisi var mıdır? Eğer varsa değiştirmek isterim ama test ettim fps değerleri normal gibi belkide etkisi vardır. Genellikle kulaklıkla oyun oynuyorum duyulmuyor gibi, siz performans kaybı yaşadınız mı? Bu arada alalı 5 gün olmadı.