Dümdüz bir marka belirlemeyin. Daha çok model üzerinde yoğunlaşın. Örneğin MSI iyi diye bir kaide yok.
Ventus mesela, giriş seviyesi bir model. Soğutması pek iyi de değil ancak 4060 ısınan bir kartta değil.
Onun yerine 500TL daha ucuza Galax çok daha mantıklı oluyor.
Ya da çok daha ucuza Colorful da tercih edilebilir.

Belki pek ciddiye almazsınız ama şu sıralar asus gelişsin diye, Asus Tayvan ekiplerine kafamdaki bazı projelerle ilgili öneri ve talep iletiyordum kendileri mesajlarıma utanmadan otomatik bir mail gönderiyor müşteri temsilcisi gönderin diyorum bakmıyorlar. Gerçekten bu yorumunuza katılıyorum bu yaşanan terbiyesizlik yüzünden bende kendilerinden ürün almak istemiyorum.

MSI ile ASUS'un servisi aynı. MSI'da problem yaşamamızın sebebi MSI'n servisteki uyguladığı politikalarla ilgili olabilir.

Coil whine her ekran kartında var zaten. Sadece az veya çok diye ikiye ayrılıyor.
Şikayet duymamın sebebi de çok olması zaten. :)

Belki pek ciddiye almazsınız ama şu sıralar asus gelişsin diye, Asus Tayvan ekiplerine kafamdaki bazı projelerle ilgili öneri ve talep iletiyordum kendileri mesajlarıma utanmadan otomatik bir mail gönderiyor müşteri temsilcisi gönderin diyorum bakmıyorlar. Gerçekten bu yorumunuza katılıyorum bu yaşanan terbiyesizlik yüzünden bende kendilerinden ürün almak istemiyorum.

MSI ile ASUS'un servisi aynı. MSI'da problem yaşamamızın sebebi MSI'n servisteki uyguladığı politikalarla ilgili olabilir.

Coil whine her ekran kartında var zaten. Sadece az veya çok diye ikiye ayrılıyor.
Asus'a zamanında SMS Infocomm bakıyordu, Servis Point MSI kartlara bakıyor. Asus servisi değiştiyse bu iyiye işaret ama dediğiniz gibi günün sonunda değişim kararının onayını Asus veriyor servis değil.

ASUS'a zamanında SMS ınfocomm bakıyordu, servis point MSI kartlara bakıyor. ASUS servisi değiştiyse bu iyiye işaret ama günün sonunda değişim kararının onayını ASUS veriyor servis değil.

Bende zaten bu yüzden ASUS servisinden memnun kalmadığınızı söyledim. Şu an iki markada ServisPoint'i servis olarak kullanıyor. MSI'dan memnun kalma sebebiniz MSI müşterilerine daha önem verdiği için olabilir.

Soğtma ve markaya göre garanti hizmeti farkı var. Asus'un eline düşersen yandın mesela. Bir de Gigabyte kartlarda yanlış PCB tasarımından dolayı kartlar kırılıyordu, kullanıcı hatası diye garanti kapsamına almıyorlardı. Şu an düzelmiş midir bilmem.Eki Görüntüle 85056
Hocam Asus tokatçı zaten. Bi' tane konuda adamın Asus Dual 4060'ı 68 derecede çalışıyor. Benim kıçı kırık Palit İnfinity 4060'ım da o kadar sıcak çalışıyor.