pawEn
Üstün
Dümdüz bir marka belirlemeyin. Daha çok model üzerinde yoğunlaşın. Örneğin MSI iyi diye bir kaide yok.
Ventus mesela, giriş seviyesi bir model. Soğutması pek iyi de değil ancak 4060 ısınan bir kartta değil.
Onun yerine 500TL daha ucuza Galax çok daha mantıklı oluyor.
www.akakce.com
Ya da çok daha ucuza Colorful da tercih edilebilir.

Ventus mesela, giriş seviyesi bir model. Soğutması pek iyi de değil ancak 4060 ısınan bir kartta değil.
Onun yerine 500TL daha ucuza Galax çok daha mantıklı oluyor.
Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şikayet duymamın sebebi de çok olması zaten.Belki pek ciddiye almazsınız ama şu sıralar asus gelişsin diye, Asus Tayvan ekiplerine kafamdaki bazı projelerle ilgili öneri ve talep iletiyordum kendileri mesajlarıma utanmadan otomatik bir mail gönderiyor müşteri temsilcisi gönderin diyorum bakmıyorlar. Gerçekten bu yorumunuza katılıyorum bu yaşanan terbiyesizlik yüzünden bende kendilerinden ürün almak istemiyorum.
MSI ile ASUS'un servisi aynı. MSI'da problem yaşamamızın sebebi MSI'n servisteki uyguladığı politikalarla ilgili olabilir.
Coil whine her ekran kartında var zaten. Sadece az veya çok diye ikiye ayrılıyor.